Site icon Dijital Tekerlek

Nissan logo değişikliği yaptı! Yeni logo ilk defa Ariya’da görüldü

Nissan Yeni Logo

Japon otomobil üreticisi 15 Haziran’da yeni elektrikli otomobili Nissan Ariya’nın lansmanını yapmıştı. Yeni Nissan Ariya’da dikkat çeken detaylardan bir tanesi de Nissan’ın aydınlatmalı yeni logosu oldu. Nissan logo değişikliği yapan otomobil üreticileri arasında da yerini aldı.

İlginizi Çekebilir: Nissan Ariya elektrikli SUV piyasasına adımını attı! Tesla’nın koltuğu sallanıyor

Yeni Ariya ile birlikte elektrikli ve otonom otomobil sektörüne ilk adımını atan Nissan, yeni bir çağın başladığını da belirtiyor. Daha önceki zamanlarda çeşitli modellerini elektrikle buluşturan Japon üretici, artık Tesla Model Y gibi otomobillere de rakip olmaya başladı.

Elektrikli çağa hızlı bir şekilde girmek isteyen Nissan, yeni bir logo ve kurumsal kimlikle müşterilerinin karşısına çıkmayı hedefliyor. İlk defa elektrikli Ariya SUV modelinde gördüğümüz yeni Nissan logosu, bir önceki logoya göre daha sade ve şık görünüyor. Gölgeleme yöntemi ile 3 boyutlu bir görünümü olan eski logonun yerine daha sade ve akılda kalıcı bir logo geldi. Logonun ortasında yer alan NISSAN yazısı da biraz daha geniş bir hale getirildi.

Yeni Nissan Ariya elektrikli SUV modelinde gördüğümüz logoda Nissan yazısı ve etrafını çevreleyen bir kısım aydınlatılmıştı. Nissan’ın resmi sitesinde yer alan logo ise sadece aydınlatılmış kısımlardan oluşuyor.

Nissan’ın elektrikli otomobilleri 2021 yılında Türkiye’de

Tanıtımından uzun zaman geçen Nissan Leaf’ın elektrikli versiyonu 2021 yılının Ocak ayından itibaren Türkiye’de yollarda olacak. Ayrıca yeni Juke ve Qashqai modelleri de Türkiye’de yollara çıkmış olacak. Yeni Nissan Ariya’nın ülkemizde satışa sunulması ile ilgili de henüz bir açıklama yapılmadı.

Exit mobile version