Site icon Dijital Tekerlek

Nissan Pathfinder teaser videosunu yayınladı!

Nissan Pathfinder teaser videosunu yayınladı! 2

Japon marka, haberi web’e yüklediği bir tanıtım videosunda resmen duyurdu. Yeni nesil Nissan Pathfinder ile ilgili detaylar şu anda sınırlı ancak gelişmeler ve değişiklikler, Nissan’ın en son nesil Pathfinder’ı resmi olarak tanıtacağı 4 Şubat 2021’de geliyor.

6 saniyede ne gördük?

Altı saniyelik uzun(!) klip, çamur ve kirin içinden geçerken yeni SUV’nin sadece bir kısmını gösteriyor. Sanıyoruz ki Nissan, heyecanımıza heyecan katmak istemiş. Yine de, ön ve arka uçlarının temel ayrıntılarını görebiliyoruz, bunlardan birincisi Pathfinder, 2021 Nissan Rogue benzeri LED gündüz sürüş farlarını kullanıyor gibi görünüyor. Bunlara ek olarak Pathfinder namı diğer yol bulucumuz, arka uç, genişliğini çalıştıran Pathfinder betiği ile dik ve kutulu bir bagaj kapağına ve bir çift ince, yükseğe monte edilmiş arka stoplara sahip görünüyor. Kırmızı boyayla kontrast oluşturan siyah ayna kapakları, bazı uzun tavan rayları ve önde ve arkada küçük (ama fark edilir) çamurluk işaret fişekleri de aynı şekilde görülebilen ayrıntılardan.

Güçlü mü güçlü!

Altı saniyelik klip, mevcut nesil modelde sunulan 3,5 litrelik V6’nın kusursuz homurtusuyla açılıyor. Şu anda 284 beygir gücü (212 kilovat) ve 351 Nm tork yeteneğine sahip. Bu özellikler orta büyüklükteki bir SUV için iyi değerler ki tüm otomotiv pazarındaki en rekabetçi segment olduğunu düşündüğümüz SUV klasmanı için zaten gördüğümüz değerler. Ancak bu Japon gülünün de rekabette iyi bir yeri olacağını düşünüyoruz. 

Exit mobile version