Site icon Dijital Tekerlek

Nissan IMk Japonya’ya Işık Mı Tutacak? 🧐

Nissan IMk Japonya’ya Işık Mı Tutacak? 🧐 7

Tokyo Otomobil Fuarı sevenleriyle eylül ayı itibariyle kavuştu. 🤗

Nissan IMk‘de Tokyo Otomobil Fuarı’nda Japonya’nın ilginç otomobil geleceğine ışık tutacak otomobillerden biri gibi gözüküyor.

Oldukça ilgi çekici tasarımlarıyla ve teknik özellikleri olan ve Japonya pazarı içerisinde satışa çıkacak JDM modelleri de hem otomobil fuarına girmek için hem de meraklılarıyla buluşmak için adeta gün sayıyor. 

Nissan IMk projesi, elektrikle otonomun bir araya geldiği ve iç pazara özel sunulan bir geleceğe sahip olduğu için şimdilik gözler onun üzerinde.

Nissan IMk, markasının modern ve minimal tarafını temsil ediyor

İlk baktığımızda otomobil ne kadar küçük gözükse de açıklanan teknik verilere baktığımızda ise 3.434 milimetre uzunluğa, 1.512 milimetre genişliğe ve 1.644 milimetre yüksekliğe sahip olan Nissan IMk Concept’in fütürist  tasarımlı kokpiti yeterli yaşam alanını sahip.

Elektrik teknolojisinin yanı sıra aracın içerisinde gösterişten uzak ama döşemeler ve seçilen renkler sayesinde ilgi çekici bir yaşam alanı var.

Otonom sürüş için de tamamen uygunluğu IMk’yı cazip kılan özelliklerden biri. Şimdiye kadar aracın taşıdığı elektrik motoru ve batarya gibi teknik özellikleriyle ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Tokyo Otomobil Fuarı’nda bu yeni modelle birlikte Nissan standında 10’un üzerinde proje bulunacak. 

Dijital Tekerlek | Instagram

Tokyo Otomobil Fuarı’yla ilgili diğer gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin! 😊👍🏻

Görsel Kaynak

Exit mobile version