Site icon Dijital Tekerlek

Niels van Roij Design elinden Land Rover Defender

Niels van Roij Design elinden Land Rover Defender 12

Land Rover tarafının hem günlük, hem de olağanüstü bir arazi aracı olan; Land Rover Defender, Niels van Roij Design tarafından yorumlanıyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Orijinal haline oldukça çok benzeyen fakat farklı tasarım detaylarına sahip olan yeni modele müşteriler iki farklı şekilde ulaşabilecekler.

Rolls-Royce Wraith ve Ferrari 550 Maranello Wagon modeline uyguladığı tasarımlar ile birlikte gündeme gelen; Niels van Roij Design tarafı şimdi de Land Rover Defender modeli için yeni tasarımlara sahip. Bununla birlikte şirket Heritage Customs Valance serisine yeni bir ekleme yaptığını duyurdu.

Görsellere bakıldığı vakit dikkatleri ilk olarak kaput ve çamurluk detayları çekmekte. Bununla birlikte Niels van Roij Design tarafı kullandığı parçalar ile birlikte; efsane kasa eski Defender modelini özleyenler için dokunuşlara sahip. Marka bu detayları fırçalanan, oksitlenen ve cilalan özel metalleri kullanarak sağlamakta.

Marka paslı görünümlü detayları eklemek adına eklediği kaplamalara özel işlemler uygulamakta. Tasarımcı tekerlekler, ön cephe, süs parçaları ve kargo kaplamaları dahil olmak üzere müşterinin hayal edebileceği birçok şeyi modele eklemeyi hedefliyor.

Son olarak belirtmek gerekir ki hiçbir malzeme model için sınırsız değil. Fakat marka deri, kot, yün, ahşap, bakır veya akla gelebilecek herhangi bir malzemeyi mümkün olduğunca kullanabileceklerini de belirtiyor.

“Yeni Porsche Macan EV iddialı hedefler ile geliyor” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version