Site icon Dijital Tekerlek

Mustang 55 : Avrupa özel

Mustang 55 : Avrupa özel 2

Ford Mustang 55

Ford ikonik Mustang serisinin 55. yıl dönümünü kutlarken Avrupa için özel Mustang 55 ‘i tanıttı ve satışlar Ağustos ayında başlıyor. Yazımız modelin detaylarına değineceğiz.

Yeni Mustang 55 443.6-hp 5.0 lt V8-motor ile güçlendirildi. Farklı kaput, yan şerit, isteğe bağlı arka rüzgarlık da dahil olmak üzere birçok benzersiz tasarımla beraber sunuluyor.

İlaveten Ford Mustang 2.3 litrelik EcoBoost artık Mustang Shelby modellerinden esinlenen tasarım yükseltmelerini edinmiş.

Ford Mustang55

Mustang renk opsiyonları Twister Orange, Grabber Lime, Iconic Silver ve Lucid Red olmak üzere 4 farklı şekilde geliyor. Ayrıca FordPass Connect yerleşik modem teknolojisi ile beraber, Mustang’i 10 cihaza kadar bağlantı sağlayabilen bir mobil WiFi bağlantı noktasına dönüştürüyor.

Ford Avrupa Satış Pazarlama Müdürü ve Hizmet başkan yardımcısı Roelant de Waard, “Mustang, yarım asırdan fazla, sürekli üretilen özel bir araç modeli. Müşterilerin dünyanın en çok satan spor otomobiline yönelik iştahının azaldığına dair hiçbir iz görünmüyor” dedi. “Yeni Mustang 55’imiz Mustang’ın özüdür; FordPass Connect yerleşik modem ve B&O ses sistemimiz gibi heyecan verici konforu arttıran teknolojilerin, iyi araç performansının ve cesur tasarımların hepsini bir araya getiriyor.”diye de ekledi.

Exit mobile version