Site icon Dijital Tekerlek

Mustang Mach-E sahipleri pillerden oldukça muzdarip

Mustang Mach-E sahipleri pillerden oldukça muzdarip 5

Ford Mustang Mach-E tarafında pillerle ilgili yaşanan problemlerin yazılım kaynaklı olduğu düşünülmekte. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Ford elektrikli modeller ile rekabet edebileceğini düşündüğü Mustang Mach-E modelinin sorunları ile uğraşmakta. Problemin öncelikle düşük voltajlı prizler de aracın şarj olmasına engel olan yazılımsal bir sorun olduğu düşünülmekte.

Modelin sahiplerine göre bu sorun soğuk havaların artması sonucu ortaya çıkmakta. Bununla birlikte marka; maksimum menzil için modelin soğuk havalarda kullanılmadığı vakit şarja takılı kalmasını tavsiye etmekte.

NHTSA tarafına göre sorun “güç aktarım kontrol modülündeki parametreler” ile ilgili. Ayrıca sorun yalnızca 3 Mart tarihi öncesinde üretilen Mach-ES modelleri için geçerli. Fakat ilk çeyrekte model oldukça çok sayıda satmıştı.

Mustang Mach-E modelinin sorunu nasıl çözülecek ?

Modelin sahipleri sorunu aşmak için aracı bayiye götürmek zorunda görünmekteler. Fakat Ford sorunu bu yıl içerisinde kablosuz bir güncelleme ile de çözebileceklerini belirtmekteler. Umarız ki problem markanın dediği yöntemler ile çözüme ulaşmayı başarır.

” Volkswagen ID.6 motoru ile Şangay’da tanıtılacak” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version