Site icon Dijital Tekerlek

Motor Temizleyen Yakıt mı Olur?

Motor Temizleyen Yakıt mı Olur? 2

Activite teknolojisinin dev buluşu ‘motor temizleyen’ yakıtı! 110’dan fazla testten geçildi. Her testin sonucunda büyük bir başarı elde eden BP yakıtları bu teknolojiden büyük kar edecek. Almanya’nın Bochum semtinde BP yakıtının en büyük teknoloji şubesinde gözden geçirildi. Bu yakıt olayı ful depo da tam tamına 59 LT size kar bırakıyor.

Bu mükemmel teknoloji sayesinde BP akaryakıtları satışlarında tavan yapıyor diyebiliriz. Hem motor temizliyor hem de size para kazandırıyor! Haftalarca süren çalışmalar ve testlerin ardından büyük bir başarı ile sonuçlanan deney sonuçlandı. Sadece yakıttan kar etmiyor, ayrıca motoru temizleme teknolojisi de içinde barındırdığı için de motorunuz yeniymiş gibi çalışıyor.

Activite teknoloji formülüyle birlikte tüm dünyaya yayılan bu haber resmen dev bir haber olarak yayınlandı! Her geçen gün biraz daha satışları yükselen BP akaryakıtlarında bunu deneyin diyoruz.

Her BP istasyonlarında satışa sunulmaya başlandı. Yakıtı yüklediğiniz andan itibaren, motorun en iyi şekilde çalışmasına yardımcı olan bu BP yakıt teknoloji size mutluluk verecek. BP ultimate olarak ismi yayılan bu yakıtı aldığınızda motorunuzun nasıl çalıştığını çok iyi anlayacaksınız. Motorunuzu yeni taktırmış etkisiyle ve yolda güvenle gitmenin mutluluğunu BP ultimate activite teknolojisiyle anlamış olacaksınız. En önemlisi de motorda biriken pisliği ve kiri sanayide ya da kendinizin sürekli temizlemesine hiç gerek yok.

Bu teknolojisi sayesinde her yakıt yüklediğiniz andan itibaren içinde bulunan moleküller sayesinde aracınızın motorunda ki bütün kirler gidecek. Bunun güvencesini ve garantisini sağlayan BP akaryakıtları onlarca test sonucunda zaten kendisini kanıtlamış durumda. Biliyorsunuz ki benzin veya dizel hiç fark etmez bunların hepsi para demek.

BP akaryakıtları bu teknolojiyi sadece benzinli araçlar için değil. Bütün araçları göz önünde bulundurarak dizel yakıtlarında da bu teknolojiyi yaydı. Motor performansını oldukça etkileyen bu BP yakıt motor temizleyicisi ve tasarruf modu size resmen yolda eşlik edecek. Onlarca para harcayarak değil, kendi cebinize göre hareket edeceksiniz. BP teknolojisi artık bunu bu haber duyumuyla sağlamış durumda diyebiliriz.

Exit mobile version