Site icon Dijital Tekerlek

Mitsubishi Outlander için Mitsubishi-Amazon işbirliği

Mitsubishi Outlander için Mitsubishi-Amazon işbirliği 2

2022 Mitsubishi Outlander modelinin tanıtımında Amazon ile sağlanan iş birlik söz konusu. İşbirliğin detaylarına gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Hepimiz bir avize için yetecek olan Amazon kargo kutularından çıkan cımbız boyutundaki ürünlerin çıkmasını duymuşuzdur. Bununla birlikte İşbirliği tarafında ilk göze çarpan büyük bir Amazon paketi. 2022 Mitsubishi Outlander’ı çevrelediği söylenen araba yolu büyüklüğünde bir paket.

16 Şubat’ta Mitsubishi markası ve Amazon; otomobil üreticisinin bir sonraki orta boy SUV’sini tanıtmak için güçlerini birleştirmekte. Bu sayede paylaşılan bilgisayar tarafından çizilmediği konusunda emin olmadığımız; garaj yolunda duran büyük bir karton kutu içeren bir teaser yayınlamakta.

Her halükarda model, Amazon Live’da lansmanı yapılacak olan ilk otomobil özelliğini taşıyacak. Amazon Live dediğimiz platform ise YouTube benzeri bir platform fakat genelde Amazon’da satılan ürünler ile ilgili paylaşımlar mevcut. Ayrıca yapılacak bu lansmanın bir parçası olarak Mitsubishi Motors 2022 Outlander modelini şanslı bir kişiye hediye etmeyi planlamakta.

Sızan fotoğraflar ve Mitsubishi’nin kendi teaser videosu sayesinde 2022 Outlander modelinin nasıl görüneceğine dair iyi kötü fikirler mevcut. Sac metali, İsviçre kayak merkesinin adını taşıyan Engelberg Tourer’a dayanmakta ve marka mevcut olan kurumsal tarafında cesur bir şekilde değişime gitmekte.

2022 Mitsubishi Outlander teknik özellikleri nasıl olacak ?

Güç aktarma organı olarak iki aktarma organı beklemekteyiz. Bunlardan ilki giriş seviyesi modeller için bir CVT ile eşleştirilen 181 beygir gücünde 2.5 litrelik sıralı-dört silindirli Nissan motoru. İkincisi ise 2.4 litrelik bir motorla eşleştirilen Mitsubishi yapımı bir plug-in hibrit varyantı. İlk raporlar bataryanın aralığının 35 kilometre ile 70 kilometre arasında olacağını düşündürmekte.

Sonuç olarak modelin resmi tanıtımı 16 Şubat saat 18.00’da bu link üzerinden gerçekleşecek. Modeli merakla bekleyen kesim oldukça fazla. Model çıktıktan sonra detaylı bilgisine, teknik verilerine Dijital Tekerlek üzerinde ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version