Site icon Dijital Tekerlek

Mitsubishi Airtrek elektrikli SUV konsepti tanıtıldı

Mitsubishi Airtrek elektrikli SUV konsepti Şangay Otomobil Fuarında, Çin pazarı için tanıtılmakta. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Mitsubishi küresel anlamda işbirliklerine son gaz devam etmekte. Bununla birlikte marka Avrupa pazarı için Renault ortaklığıyla iki yeni modeli piyasaya sürmeye hazırlanmakta. Bununla birlikte marka devasa Çin pazarını da unutmamakta.

Guangzhou Automobile Group (GAC) ve Mitsubishi Corporation arasında yer alan işbirliği ile birlikte; Mitsubishi Airtrek elektrikli crossover modeli konsept olarak tanıtılmakta.

Mitsubishi Airtrek hangi segmentte yer alacak ?

Marka modeli Outlander ve Eclipse Cross arasında kompakt bir crossover modeli olarak konumlandırmayı düşünmekte. Bununla birlikte modelin boyutları da bu düşünceyle doğru orantılı olması beklenmekte. Fakat marka Çin için sunacağı dördüncü crossover modeli hakkında pek fazla bilgiyi henüz paylaşmadı.

Marka yeni EV SUV modelinin “e-cruising SUV” felsefesine dayandığını belirtmekte. Bununla birlikte marka; model için oldukça iyi çalıştıkları izlenimini verirken iki adet teaser görüntüsünü de bizlerle paylaşmakta. Görsellere baktığımız vakit markanın yeni ön tasarım diline benzer bir tasarım, Mitsubishi Airtrek modelinde de bulunmakta.

Son olarak marka model ile ilgili şu cümleleri kullanmakta; “Dinamik Kalkan ön tasarım konseptiyle temsil edilen MMC’nin tutarlı tasarım kimliğini birleştirirken, bir EV için gelişmiş bir gelişmişlik uyumu imajı oluşturuyor ve bir Mitsubishi aracından beklenen güçlü performansı ifade edecek şekilde tasarlandı.”

“Mazda 6 Kuro resmi olarak tanıtıldı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version