Site icon Dijital Tekerlek

MINI 20 Years Edition ABD pazarına yeni bir soluk getiriyor

ABD pazarında 20. yılını kutlayan MINI 20 Years Edition resmi olarak duyuruldu. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

ABD pazarına özel olarak ABD bayrağını baz alarak Chili Red, Pepper White ve Island Blue renkleriyle tanıtılan özel versiyon, gümüş tavan ve ayna kapakları ile kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca özel versiyonu “20 Years Edition” çıkartmalarından da ayırt etmek mümkün.

MINI 20 Years Edition tasarımı

Tasarım tarafında ABD bayrağında gördüğümüz renklerin kullanımı dikkatleri çekerken “20 Years Edition” çıkartmalarını yan kaplamalarda, kapı eşiği plakalarında ve C sütununda görmek mümkün. Bununla birlikte modellerde dört mevsim lastikler, tavan rayları, panoramik açılır cam tavan ve 17″ Tentacle Spoke jantlar dikkat çeken ilk detaylar arasında yer alıyor.

İç yaşam alanına ilişkin herhangi bir görsel henüz paylaşılmazken; deri koltuklar, özel rozete sahip deri direksiyon ve “20 Years Edition” çıkartmasına sahip trim detayları kullanıcılara sunulacak. Bununla birlikte modellerde çift bölgeli otomatik klima kontrolü, ısıtmalı ön koltuklar, yerleşik navigasyon, Apple CarPlay, gelişmiş Bluetooth ve dijital gösterge paneli gibi birçok özellikte özel versiyon ile kullanıcılara sunulacak.

MINI 20 Years Edition teknik özellikleri

Tüm Cooper S modellerinde olduğu gibi 20. yıla özel olan versiyonda da, 2.0 litrelik turboşarjlı motor kullanılmaya devam ediliyor. Bu sayede model 189 beygir güce, 280Nm tork değerine sahip. Bu güç çıktısı ile otomobilin 0-100 km/s hızlanma süresi 6.6 saniye seviyesinde. Cooper tarafında ise 134 beygir güç üreten model 100 km/s hıza 7.9 saniyede ulaşabiliyor.

Son olarak özel versiyon kapsamındaki modeller Temmuz ayında üretime girdi. Araçların bu ay içerisinde ABD bayilerine ulaşması bekleniyor.

“Volkswagen ID.Buzz Cargo bizlerle!”

Exit mobile version