Site icon Dijital Tekerlek

Milyon Dolarlık Otomobil Buluşması

The Peninsula Hotels tarafından gerçekleştirilen Quail etkiliğinde, gelmiş geçmiş en pahalı klasikler ve yeni lüks otomobiller biraraya geldi. Otomobillerin yanısıra dünyaca ünlü isimlerde bu etkinlikteydi; Mark Webber, Hannah Bronfman, James Masden, Brendan Fallis, Blondie Car Alex Hirchi… Gerçekleşen etkinlikte geçen seneye göre satışlarda artış olduğu ve 400 milyon dolara yakın satış gerçekleştiği belirtildi. Otomobil tutkunlarını buluşturan bu etkinlikte bakalım hangi milyon dolarlık otomobiller var? 🤓

Tekerlekli Haberlerden Her Gün Haberdar Olun

2020 model Bugatti Centodieci ilk defa bu etkinlikte otomobil tutkunlarıyla buluştu. Modeli incelediğimizde V12 motor yerine 1.176 kW / 1.600 hp güce sahip 8.0 lt W16 motor yer alıyor. Modelimiz 0-100’e 2.4 saniyede, 0-200’e 6.1 saniyede çıkıyor. Bu modele sahip olmak isteyenler elini çabuk tutmalı. Çünkü Bugatti Centodieci sadece 10 adet üretilecek. Bugatti Centodieci 8 milyon Euro fiyat etiketiyle alıcılarını bekliyor👌🏻.

Markaların yarıştığı bu etkinlikte Ferrari’nin olmaması düşünülemez. Firma eski günlerden kalma Ferrari 275 GTB ile sevenlerinin karşısına çıktı. Alışık olduğumuz Ferrari kırmızısının yerine gri renkle karşımıza çıkan bu model safkan bir Ferrari👀.

Ünlü italyan üreticisi etkinliğin hem sponsorları arasında hem de modellerini sergileyerek yer aldı. Rakiplerinin aksine yeşil ve turuncu renkleriyle ilgileri topladı👏🏻.

Tartışmasız dünyanın en pahalı otomobillerinden biri olan bu model 2016 yılında açık artırmada 36 milyon dolara fıyatlandırılmıştı. Hala bir sahibi bulunamayan güzel model sergilerde görücüye çıkıyor🤩.

Bu tür etkinliklerin olmazsa olmazı Rolls Royce’da buradaydı. Tarihten gelen otomobilleriyle sevenlerini karşıladı.

Exit mobile version