Site icon Dijital Tekerlek

MG ZS, Yeni Yüzü İle Satışa Sunuldu!

MG ZS, Yeni Yüzü İle Satışa Sunuldu! 3

Doğan Trend Otomotiv tarafından geçen yıldan itibaren ülkemizde satışa sunulan MG, yeni ZS modelini satışa sunuyor. İşte 2022 MG ZS benzinli versiyonları ve detayları.

MG markasının giriş modeli olan ZS, iki yeni benzini motoru ile ülkemizde satışa sunuldu. Yenilenen tasarımı ile karşımıza çıkan MG ZS, bagajında elektrikli bisikleti ile görücüye çıktı. Otomobilin bagajında yer alan elektrikli bisikletin şehir içi trafikte kullanıcılarının ihtiyaçlarını gidereceği beklentiler yönünde. MG ZS bagajında yer alan katlanabilir elektrikli bisikletin menzili de 55 km olarak belirtiliyor.

MG ZS Fiyat Listesi

ModelFiyat
MG ZS Comfort449.000 TL
MG ZS Luxury579.000 TL

Yeni MG ZS Comfort, 1.5 litrelik benzinli motoru ile 449.000 TL, ZS Luxury ise 579.000 TL’den başlayan fiyatlarla showroom’larda yerini almaya başladı.

Ülkemize geçen sene giriş yapan MG, ZS modeli ile kullanıcılarının beğenisini toplamayı başardı. İlk etapta tamamen elektrikli ZS modeli satışa sunuldu. Ardından fişe takılan hibrit e-HS modeli satışa sunuldu. Şimdi de benzinli ZS modelleri ülkemizde kullanıcıları ile buluşuyor. MG ZS modeli, 2017 yılından itibaren dünyada toplam 500.000’den fazla müşteriyle buluştu.

MG ZS Teknik Özellikleri

1.5 litre1.0 litre
Güç (HP)106 bg111 bg
Tork (Nm)141 Nm160 Nm
Şanzıman5 ileri manuel6 ileri otomatik
0-100 km/s hızlanma10.9 sn12.4 sn
Yakıt Tüketimi6.6 litre7.2 litre
Bagaj Hacmi448 litre448 litre

MG ZS teknik kaput altına baktığımızda Comfort versiyonunda 106 beygir güç ve 141 Nm tork üreten 1.5 litrelik atmosferik benzinli bir motor ile karşılaşıyoruz. Luxury versiyonunda ise 111 beygir güç ve 160 Nm tork üreten 1.0 litrelik turbo benzinli bir motor görüyoruz. Comfort versiyonunda güç aktarım olarak 5 ileri manuel şanzıman sunulurken Luxury versiyonunda 6 ileri tam otomatik şanzıman sunuluyor. Her iki motorun General Motors ve MG tarafından geliştirilip üretildiğini de belirtelim.

448 litrelik bagaj hacmine sahip olan yenilenmiş MG ZS, iç mekanda da 10.1 inçlik dokunmatik ekran ve dijital gösterge paneline sahip.

MG ZS İç Mekan Özellikleri

Yeni benzinli MG ZS modelleri, Comfort ve Luxury donanım seviyeleri ile satışa sunuluyor. Her iki modelde de Android Auto ve Apple Carplay desteğine sahip 10.1 inç boyutunda dokunmatik ekran yer alıyor. Bunun yanında Luxury donanım seviyesinde dijital gösterge paneli de standart olarak yer alıyor.

Dijital klima sunulurken anahtarsız giriş ve çalıştırma Luxury donanım seviyesinde sunuluyor. Luxury donanım seviyesinde sunulan deri koltuklar sürücü tarafında elektrikli olarak ayarlanabiliyor. Ayrıca yine Luxury donanım seviyesinde ön koltuklarda koltuk ısıtma da yer alıyor.

MG ZS Dış Mekan Özellikleri

MG ZS dış donanımında ise elektrikli ayarlanabilir, ısıtmalı ve katlanabilen yanı aynalar her iki donanım seviyesinde de üstandart olarak yer alıyor. Yine her iki donanım seviyesinde standart olan LED gündüz sürüş farları ZS’e modern bir görünüm katıyor.

Exit mobile version