Site icon Dijital Tekerlek

MG Cyberster Roadster konseptinin ilk görselleri yayınlandı

MG Cyberster Roadster konseptinin ilk görselleri yayınlandı 21

MG tarafının oldukça çok merak edilen; MG Cyberster Roadster konseptinin görselleri yayında. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

MG, Cyberster ile ilgili her geçen gün daha fazla görüntü ve bazı ekstra bilgileri yayınlamakta. Bununla birlikte marka üstü açık, iki koltuklu spor otomobil pazarına dönüş niteliğinde ki konseptini detaylandırmakta.

Cyberster modelinin, bu ayın sonlarında Şangay Motor Show’da görücüye çıkması beklenmekte. Bununla birlikte marka modelin üretime girme ihtimalinin de bir hayli yüksek olduğunu belirtmekte idi.

Firma, özellikleri fuarda teyit konsept ile “gelecekteki bir spor otomobilin olanaklarını araştırdığını” söylemekte.

MG Cyberster Roadster tasarımı

Ön tarafa baktığımız vakit bir dizi kanatlı yan etekle tamamlanan bir tasarım çizgisi mevcut. Bununla birlikte Roadster’ın bagaj kapağında kaza durumlarında korumak adına özel bir tasarım mevcut. Ayrıca bu tasarım Porsche 918 Spyder’ı anımsatan bir çift takla kasnağı bulunmakta.

Modelin aydınlatma sistemi oldukça sıra dışı görünmekte. Bununla birlikte konseptin “sihirli göz” farları etkileşimli imzalara sahip. Modelde yer alan krom trim hattına ince bir selam olarak yan taraflarına uzanan LED şerit bulunmakta. Arka lambalarda ise tam genişlikte çerçevelenen Union Flag imzası bulunmakta.

Modelin arka tarafında bulunan kuyruk aerodinamik açıdan oldukça katkı sağlamakta. Ayrıca arka tarafta yer alan devasa difüzör tasarımı oldukça güzel tamamlamakta.

İç kısma baktığımız vakit ise geleceğe yönelik bir tasarım bulunmakta. Araçta yer alan bilgi-eğlence sistemi ile kullanıcılar çeşitli 5G hizmetlerine erişebilmekte. Bununla birlikte dijital gösterge kümesinin yanında video beslemesi adına iki ekran daha bulunmakta.

Direksiyon simidi tasarımı ise oldukça dikkat çekici. Bununla birlikte direksiyon da oldukça bol tuş bulunmakta. Bu sayede direksiyon oldukça kullanışlı bir hale de gelmekte.

MG Cyberster teknik özellikleri

Model çift motorlu dört tekerlekten çekiş sistemine sahip. Bununla birlikte modelin 800 kilometreye kadar menzil sunması beklenmekte. Ayrıca modelin 0-100 km/s hızlanma süresi üç saniye.

“2022 BMW iX1 elektrikli SUV modeli görüntülendi” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version