Site icon Dijital Tekerlek

Mercedes SLR McLaren, bilgisayar ortamında hayal edildi

Mercedes SLR McLaren, bilgisayar ortamında hayal edildi 9

Georgi Bozhkov tarafından hayal edilen Mercedes SLR McLaren tasarımı bizlerle. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Marka çok sevilen SLR McLaren modelini 10 yıldan fazla zamandır üretmemekte. Fakat modelin sevenleri halen eski haline dahi oldukça çok değer vermekte.

Resmi olmayan ve Georgi Bozhkov tarafından tasarlanan görseller oldukça güzel görünmekte. Bununla birlikte görsellerde motor McLaren modellerinde olduğu gibi arka tarafa yerleştirilmesi direkt dikkatleri çekmekte.

Modelde yer alan tipik McLaren stili gerçekten direkt göze çarpmakta. Ayrıca modelde yandan Dodge Viper havası da dikkatleri çekmekte. Fakat orijinal Mercedes SLR McLaren modelini anımsatan ön çamurlukların imzasını taşıyan çıtalar gerçekten oldukça etkileyici.

Arkada motor kapağında ve kuyrukta yüksek olarak konumlandırılan egzoz boruları gerçek anlamıyla inanılmaz görünüyor. Aslında bu tasarım sadece görünüş için değil egzoz borularının kısalmasıyla kilogram tasarrufuna da yarar sağlamakta.

Son olarak belirtmek gerekir ki bu tasarım tamamen hayal ürünü. Herhangi bir resmi kaynağa dayanmamakta. Fakat SLR McLaren modelinin geri dönüşü hiç te kötü bir fikir değil.

“Stellantis elektrikli hibrit minibüsleri hazırlıyor” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version