Site icon Dijital Tekerlek

Mercedes-Benz EQA 268 beygir gücüyle geliyor!

Mercedes-Benz EQA 268 beygir gücüyle geliyor! 2

Kısa süre sonra Mercedes Benz tarafından çıkarılacak olan Mercedes EQA Electric Crossover 268 beygir gücüyle geliyor! Mercedes Benz tarafından yapılan açıklama incelendiğinde Mercedes’in elektrikli crossoveri Avrupa’da satışa çıkmadan önce 20 Ocak 2021 Çarşamba günü tanıtımı yapılacağı doğrulandı!

Mercedes’in yeni modeli satışa çıkarıldığında 268 beygir güç ve 500 Nm tork ile sunulacak. Normal şartlarda 2017 yılından itibaren piyasaya çıkarılacağı düşünülen bu modelin çıkış tarihi için 2021 yılı belirlendi.

Mercedes EQA incelemesi

İnceleme görüntüsüne baktığımızda minimalist bir kabin ile karşılaşıyoruz. Genelde mavi vurguya sahip olan araçta koyu döşemeler de dikkatleri çekmeye yetti. Standart özelliklerin yanı sıra daha da gelişmiş tasarıma sahip olacak olan otomobil, yapay zeka özellikli bir navigasyon sistemini içeriyor. Yayınlanan resimlere baktığımızda EQA’nın nasıl gözüktüğü hakkında detaylı bilgi edinebileceğiz. Kapalı bir ızgaraya sahip olan otomobil daha yumuşak görünüme sahip. Aracın arka tarafını gizlemek için çaba gösterilse de küçük arka lambalar ve metal kaplamalar kendini hemen ele veriyor.

Mercedes ayrıca yeni aracın üretimini yapmadan EQB modelinin de üretimine hazırlanıyor. Bu araçlar arasındaki fark şuan tam manasıyla belli olmasa da tavanının daha düz olacağını düşünüyoruz. Mercedes EQB modelinin 2022 yılında piyasaya çıkacağını tahmin ediyoruz.

Mercedes-Benz EQA fiyatı ne kadar olacak?

Mercedes-Benz EQA fiyatı henüz araç tanıtılmadığından ötürü belli olmasa da yüksek meblağ ile sunulacağını düşünüyoruz. Mercedes’in yeni modeliyle ilgili yeni gelişmeler olduğu takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Exit mobile version