Site icon Dijital Tekerlek

Mercedes-Benz ve TFF işbirliği devam ediyor

Mercedes-Benz ve TFF işbirliği devam ediyor 1

Mercedes-Benz Türk, Türkiye Futbol Federasyonu ile 1996 yılından bu yana kesintisiz olarak sürdürdüğü sponsorluk sözleşmesini 2023 yılına kadar uzattığını açıkladı. 7 Ekim Pazartesi günü Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen yeni dönem sponsorluk anlaşması imza törenine Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri, Milli Takım oyuncuları ve Mercedes-Benz Türk yöneticileri katıldı. Bu toplantının ardından Mercedes-Benz ile TFF arasında 4 yıllık sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Türk futbolunun en uzun süre ile devam eden sponsorluk anlaşmasının 4 yıl daha uzatılmasıyla yeni döneme geçilirken Mercedes-Bez Türk; Milli takım oyuncularının, yöneticilerin ve teknik ekibin en güvenli ve konforlu biçimde ulaşımları için federasyonun ihtiyaçlarını karşılamaya devam edecek.

2023 yılına kadar uzatılan sözleşme kapsamında Milli Takım oyuncuları için özel tasarlanan Mercedes-Bez milli takım otobüslerine ek olarak federasyon yönetiminin de güvenli ve konforlu biçimde seyahat edebilmesi için Mercedes-Benz marka otomobil ve hafif ticari araçlardan meydana gelen dev bir filo TFF’nin hizmetine sunulmaktadır. Yeni dönemde TFF’ye 92 araçlık bir imkan tanınacaktır.

Mercedes-Benz Türk’ün Ana Sponsoru olduğu 23 yıllık süre zarfında Türkiye Milli Futbol Takımı 2000 Avrupa Şampiyonası’nda çeyrek finale, 2008 Avrupa Şampiyonası’nda ise yarı finale kalmıştı. Ayrıca 2002 Dünya Kupası’nda üçüncü olarak büyük başarı elde etmişti.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda da milli takımı sponsor olarak desteklemeyi devam ettiren Mercedes-Benz milli takımın vazgeçilmezi olmuştur.

Exit mobile version