Site icon Dijital Tekerlek

Mercedes-Benz S serilerine acil çağrı

Mercedes-Benz S serilerine acil çağrı 3

Mercedes-Benz, 2021 model S-Serisi sahipleri ile iletişime geçerek araçları yetkili bayiye kontrol ettirmelerini önerdi. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Halihazırda müşterilere teslim edilmiş olan 1400 adet S-Serisi bir bilgilendirme mektubu ile Mercedes-Benz tarafından geri çağrılıyor.

Mercedes-Benz otomobil üretimi konusunda dünyanın en büyük firmalarından birisi. Amiral gemisi olarak nitelendirilen segment içerisinde de başarısı ile bilinen marka S-Serisi araçları geri çağırma kararı aldı. Businnes Insider’a göre modelde direksiyondan kaynaklı ciddi problemler oluşturabilecek kısa iç rot kolları mevcut. Bu parçaların sürüş açısından güvenilir olmadığı ve aracı kazaya meyilli hale getirebileceği kanısına varıldı.

Mercedes-Benz, 2021 S-Class’ın tüm sahiplerine ulaşarak, servis teknisyenlerinin iç bağlantı çubuklarını kontrol edebileceğini ve gerekirse değiştirebilme yetkisine sahip bir yetkili bayi ile acilen görüşmelerini önerdi, ve bu hizmetten herhangi bir ek ücret talep edilmeyeceği de müşterilere belirtildi.

Business Insider’ın aktardığı bir diğer bilgiye göre ise otomobil üreticisi, “Bu ek atölye ziyareti için özür dileriz ve anlayışınız için umut ediyoruz” açıklamasında bulundu.

2021 Mercedes-Benz S-Serisi teknik özellikleri ve fiyatı

Exit mobile version