Site icon Dijital Tekerlek

Mercedes-Benz EQC AMG tasarımı ile karşımızda

Mercedes-Benz EQC AMG tasarımı ile karşımızda 7

Mercedes dendiği vakit akıla şüphesiz AMG donanım paketi gelmekte. Bugün de karşımızda Mercedes-Benz EQC AMG modeli yer almakta detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Başlangıç fiyatı olarak 66.068,80 Euro fiyatına sahip olan model için artık EQC AMG Line donanım seçeneği tanıtılmakta.

Standart olan donanım paketine göre; çok daha sportif görünen model dışardan adeta AMG paket olduğunu belli eder nitelikte. Özellikle bakacak olursak ilk olarak dikkati, AMG ön siyah panjur çekmekte. Bununla birlikte model artık AMG dış detaylara sahip. Model bu donanım paketiyle krom kaplı hava girişlerine sahip. Parlak siyah vurgular ve hava akışını iyileştiren işlevsel havalandırma delikleri de diğer detaylar arasında yer almakta.

Görsellerde yer alan modelin rengi ise tantal grisi olarak geçmekte. Ayrıca bu kombinin 19″ boyutunda çift kollu alaşımlı jantlara sahip olması oldukça tamamlayıcı görünmekte. Arka kısımda yer alan AMG-Line paketine özgü olan; difüzör ve sahte havalandırma delikleri tasarımı tamamlar nitelikte.

Mercedes-Benz EQC AMG iç tasarımı

İç tasarıma göz attığımız vakit ise; Nappa deri ile süslenen spor direksiyon dikkatleri toplamakta. Ayrıca AMG modellerine özgü desenli spor koltuklar bu modelde de yer almakta. Gösterge paneline baktığımız vakit ise direksiyon simidin de kullanılan Nappa derisi ile bütünlük sağlanmış görünüyor. Tüm bu detaylar siyah dikişler ile birleştirilmekte.

Elbette tüm bu detaylar ile birlikte AMG çelik spor pedalları, AMG paspasları ve iç mekanda yer alan iyileştirmeler oldukça kaliteli görünmekte.

“2021 Mercedes-Benz EQA resmi olarak tanıtıldı !” buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version