Site icon Dijital Tekerlek

2022 Mercedes-Benz CLS Nurburgring’de görüntülendi

2022 Mercedes-Benz CLS Nurburgring'de görüntülendi 2

Güncellenen 2022 Mercedes-Benz CLS modeli ufak değişiklikler ile karşımızda. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Mercedes, makyajlı CLS modelinin lansmanına hazırlanmakta. Belirtmek gerekir ki modelin en büyük rakibi Audi A7 Sportback modeli. Son zamanlarda revize edilen E-Serisinin ardından hemen ardından gelmesi planlanan model için herkes günleri saymakta.

Modelde E-Serisi ile aynı platform yer almakta. Modelin aldığı makyaj kısmından şimdiki görebildiğimiz kısımlar şu şekilde; yeni bir ön tampon, değişime uğrayan farlar ve alaşımlı yeni jant tasarımları göze ilk çarpan detaylar.

İç kısımda çok net görünmese dahi modelin teknolojik anlamda geliştirmeler alması planlanmakta. Ayrıca Mercedes tarafının yeni direksiyon simidini de artık CLS modelinde görebileceğiz.

Mercedes-Benz CLS teknik özellikleri nasıldı?

Modelin motor yelpazesinin değişime uğraması planlanmamakta. Mevcut modelin şuan 3 motor seçeneği ile sunulmakta; 261 beygirlik 2.0 litrelik dört silindirli dizel, 325 beygir gücünde 3.0 litrelik altı silindirli dizel ve 429 beygir 3.0 litrelik altı silindirli benzinli hibrit motor mevcut.

Bahsettiğimiz üç motorun E-Serisinde kullanılan 48 volt yarı hibrit teknolojisi ile birleştirilmesi planlanmakta. Ayrıca modelin seçenekleri arasına iki yeni plug-in hibrit versiyonunun eklenmesi planlanmakta.

Son olarak 2022 Mercedes-Benz CLS ile ilgili en net bilgiyi lansman sonrasında alacağımızı belirtmek gerek.

Mercedes-AMG E-Performance karşımızda

Exit mobile version