Site icon Dijital Tekerlek

Mercedes-AMG GLE63 S modeli Brabus ellerinde

Mercedes-AMG GLE63 S modeli Brabus ellerinde 21

Mercedes-AMG GLE63 S modeli Alman tuner Brabus markasının ellerinde geliştiriliyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Mercedes-AMG GLE63 S modeli Brabus ellerinde 800 beygirlik güce ulaşıyor. Bununla birlikte model tasarımsal anlamda da bir çok güncelleme alıyor. Model aldığı güncellemeler ile birlikte daha agresif bir görünüme ve daha güçlü bir hale geliyor.

Brabus Mercedes-AMG GLE63 S teknik özellikleri

Modelin stok versiyonunda motor olarak 4.0 litrelik çift turbo V8 motor yer alıyor. Bu motor 603 beygir güce, 850Nm tork değerine sahip. Brabus tarafı modelin stok motorunda daha büyük bir sıkıştırma ünitesi ile, güçlendirilen eksenel yataklarla, yeni turbolara ve yenilenen ECU ile güncellemeler getiriyor. Ayrıca modelde paslanmaz yüksek performanslı bir egzoz sistemi de mevcut.

Geliştirilen motor ile birlikte model 789 beygir güce, 1000Nm tork değerine ulaşıyor. Bu güç değeri ile birlikte model Ferrari F8 Tributo modelinden daha güçlü bir hale geliyor. Güç artışı ile birlikte modelin 0-100 km/s hızlanma süresi 3.7 saniyeden 3.4 saniyeye düşüyor. Ayrıca bu güce sahip olan modelin 2300 kilogram ağırlığında olduğunu da unutmamak gerekiyor.

Tasarım detayları

Artan gücü tasarım detayları ile desteklemek isteyen Brabus tarafı modele; yeni bir ön spoyler, daha büyük hava girişleri, agresif bir arka difüzör ve karbon fiber detaylar mevcut. Bununla birlikte model jant tarafında 22″ ila 24″ boyutunda jant seçeneklerine sahip. Modelde kullanılan jantlar; önde 10Jx23, arka tarafta ise 12Jx23 ölçülerinde olan Monoblock Y Black Platinum yüksek teknoloji ürünü.

İç tarafta model kullanıcılara istenen herhangi bir renk seçeneği ile birlikte deri ve Alcantara malzeme ile sunulabiliyor. Modelin fiyat bilgisi ile ilgili ise herhangi bir bilgi mevcut değil. Brabus 800 SUV Coupe modeli GLE 63 Coupe modelinin yükseltme paketi olarak sipariş edilebilir.

Yeni Mercedes Vision EQXX prototip modeli bizlerle

Exit mobile version