Site icon Dijital Tekerlek

Mercedes-AMG GLB 35 Väth Tunning ellerinde

Mercedes-AMG GLB 35 Väth Tunning ellerinde 18

Mercedes-AMG GLB 35 modeli Alman Väth Tunning ellerinde bambaşka bir hale bürünüyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Niş bir kitleye yönelik bir model olduğu halde oldukça çok sevilen model Väth Tunning dokunuşları ile birlikte daha güçlü. Gerçek bir AMG olmasa dahi modelin motorunun, AMG ile geliştirildiğini Mercedes özellikle belirtiyor. Bununla birlikte standart modele göre oldukça agresif olan model Väth Automobiltechnik ellerinde yeni ayar paketi ile birlikte daha agresif bir hal alıyor. Väth Automobiltechnik tarafının işi aslında hepimizin bildiği Brabus gibi fakat marka olarak Väth biraz daha az ünlü.

Mercedes-AMG GLB 35 teknik özellikleri

Standart GLB 35 modeli turbo şarjlı 2.0 litrelik bir motora sahip. Bununla birlikte model standart olarak 302 beygir güce, 400Nm tork değerine sahip. Fakat modele Väth tarafından yapılan dokunuşlar ile birlikte; model, 390 beygir güce, 500Nm tork değerine ulaşıyor. Aslında modelin güç çıkışını bir perspektif içerisine yerleştirmek gerekirse; 5.0 litrelik, doğal emişli, V8 motora sahip olan E39 M5 modeli ile neredeyse aynı.

Bahsettiğimiz bu güç artışının büyük kısmı ECU ayarının sonucu. Fakat şanzıman yazılımı tarafında da model ekstra güç ile başa çıkmak adına güncellemelere sahip. Bununla birlikte modelde yeni bir hava filtresi ve nervürlü bir egzoz paketi yer alıyor.

Model bünyesinde, Väth’ın kendi yüksekliğini ayarlanabilen coilover kitine sahip. Bununla birlikte model yere 1.5 santimetre ila 3.5 santimetre yaklaşabiliyor. Ayrıca model gördüğümüz üzere Bronze Canyon Satin rengi bir kaplamaya sahip.

Son olarak Mercedes-AMG GLB 35, Michelin Pilot Sport 4 lastiklerine sahip üç parçalı dövme alaşım jantlara sahip.

“Volkswagen ID modelleri ilk kablosuz güncellemelerini aldı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version