Site icon Dijital Tekerlek

Mercedes-AMG E-Performance tanıtıldı

Mercedes-AMG E-Performance tanıtıldı 11

Mercedes-AMG ve Mercedes-AMG Formula 1 ekibi alınan karar ile birlikte artık eskiye nazaran daha yakın çalışmayı planlamakta. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Bugün Mercedes tarafından gelen duyuruya göre artan işbirliği ve teknoloji paylaşımının sunulacağı yeni marka: E-Performance. AMG tarafında yer alan söylentilere göre; hibritleştirilmiş AMG GT 4 kapı modelinin E-Performance çizgisi üzerinde olması beklenmekte.

Yeni modelin GT63 S modeline benzerliği herkes tarafından ilk akla gelen düşünce idi. Fakat dikkatli bakıldığında iki model arasında bazı farklılıklar bulunmakta. İnce ön tampon, bazı kaplamalar ve “V8 BITURBO” rozeti ile yüksek performanslı bir model olması ” E-Performance ” işareti ile vurgulanmakta. Tahminler bu modelin 63 modelinden üstte olup 73 ismini alması şeklinde. Ayrıca bu modelin gücü 805 beygir olarak belirlenmekte.

Mercedes tarafından gelen açıklama ise; “Kısaca söylemek gerekirse, performansı yaşıyoruz! Şimdi işbirliğimizi bir sonraki seviyeye taşımanın tam zamanı: Project ONE hiper otomobili ile ilk defa Formula 1 teknolojisini neredeyse bire bir yola koyuyoruz Bu son derece özel serinin ilk otomobillerini bu yıl müşterilerimize teslim edeceğiz. ” şeklinde.

Son olarak modelin ana rakibi ise Porsche Panamera Turbo SE-Hybrid modeli.

Mercedes-Benz C63 AMG hibrit mi olacak ?

Exit mobile version