Site icon Dijital Tekerlek

McLaren’ı 2020 ve 2021’de Neler Bekliyor?

McLaren’ı 2020 ve 2021’de Neler Bekliyor? 3

2018 yılında McLaren’ın pistlerde iyi sonuçlar alamadı. Bunun sebebi ise takım içerisindeki çok sayıda uğraştığı sorunlardı.  2019 yılında Andreas Seidl takıma katılırken takımın diğer bölümlerinde de bazı değişiklikler yaşandı. Teknik bölümde de James Key görev almıştı. Bu çalışmaların ardından McLaren sadece Renault’u geçerek sezonu dördüncü sırada tamamlamayı başardı. Ekibin bir sonraki amacı ise diğer iyi ekipleri de geride bırakmak fakat Zak Brown, bunun için biraz daha vakte ihtiyaç duyulduğunu aktardı.

Takımın CEO’su olan Brown: “Gelişmeyi ve ilerlemeyi sürdürmeliyiz. 2018 den 2019 yılına kadar önemli adımlar attık. Bu adımları atmak istememizin sebebi 2018 yılının bizim için pek de iyi geçememesi oldu. Fakat 2020 yılında ne olacağını kestirmek zor ama aynı büyük adımları atabileceğimizi beklemiyorum. Kurallar 2020 yılında da aynı olacağa benziyor ama sürprizler olabilir. Umuyorum ki Williams geçmiş sezonlara kıyasla daha iyi olur çünkü onun yarışlarda bu kadar zorlandığını görmek moral bozucu olabiliyor.” dedi.

“2021 ‘de ise bizim için heyecan dolu bir yıl olacağına inanıyorum. Hali hazırda genç bir takımız. James Key daha geçen yılki aracını geliştiremedi fakat bu yılki aracı üzerinde çalışmalara devam ediyor. Yıl boyunca takıma sürekli katılanlar oldu ve Andreas Seidl ise sezonun yarısına kadar bizlere katılamadı. Bundan sonraki yapmamız gereken şey, temiz ve düzenli bir çalışma gerçekleştirmek Yarışlara gerçek anlamda hazır olmak ve iyi bir şekilde çıkış yapmak olacak.”

Exit mobile version