Site icon Dijital Tekerlek

McLaren Speedtail Albert hiper otomobili kendini gösterdi

McLaren Speedtail Albert modeli ilk Speedtail aracına saygı duruşu niteliğini taşıyor. Detayların tamamına gelin birlikte haberimizde göz atalım.

McLaren Beverly Hills bayisi tarafından tasarlanan, Albert isimli özel sürüm özel bir alıcı için tasarlandı. Bununla birlikte model McLaren Special Operations tarafından üretilip boyandı.

McLaren Speedtail Albert özel rengi

Albert versiyonu Speedtail modelinin F1 atası tarafından 1992 Monaco Grand Prix’sinde piyasaya sürülen Magnezyum Gümüş dış boyası ile Ueno Grey karışımı bir renge sahip. Ayrıca model sahip olduğu aerodinamik tasarım sayesinde renkleri oldukça güzel vurgulayabiliyor. Bununla birlikte bu boyanın tamamlanması toplam 12 hafta sürerken; marka bunu iki haftalık maskeleme, altı haftalık boyama, kurutma ve birleştirme şeklinde tamamladı.

Beverly Hills’te üretilen model 8 Ağustos Pazar günü; Beverly Hills Otomobil ve Kahve’de resmi olarak görücüye çıkacak. Bu sayede imkanı olan otomobil severler modeli canlı olarak görebilecekler. Ayrıca model 106 adet üretilmesi planlanan 106 Speedtail modellerinden birisi.

McLaren tarafı model ile ilgili ne düşünüyor?

McLaren Beverly Hills’den Parris Mullins model ile ilgili olarak şu cümleleri kullanıyor;

 “Markanın üretim merkezi’nde inşa edilecek en son Speedtail’lerden biri olarak, Albert’in markanın zengin mirasını onurlandırması, özellikle de ikona McLaren F1’i takdir etmesi McLaren Beverly Hills’de bizim için çok önemliydi.” 

McLaren Special Operations genel müdürü Ansar Ali ise model ile ilgili olarak;

“McLaren F1’in koruyucuları olduğumuz ve McLaren Cars’ın 1990’larda işgal ettiği Albert Drive tesislerinde bulunduğumuz için Albert adının MSO ile özel bir yankısı var”

“Speedtail deneyimi, müşterilerimiz için hayal güçlerini görselleştirmekten bu ilhamları gerçekleştirmeye ve bitmiş ürünü ortaya çıkarırken zevklerini paylaşmaya kadar heyecan verici bir yolculuk oldu. Albert bu projeyi sona erdiriyor ve biz de yüksek notla bitirmekten heyecan duyuyoruz.”

“Yeni Aston Martin Valkyrie roadster 12 Ağustos’ta geliyor” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version