Site icon Dijital Tekerlek

McLaren ‘ın AMG ile güçlendirilmiş Formula 1 aracı ile tanışın!

McLaren 'ın AMG ile güçlendirilmiş Formula 1 aracı ile tanışın! 12

Önünüzde McLaren MCL35M ve onun yetenekli sürücüleri var: Lando Norris ve yeni takım arkadaşı Daniel Ricciardo.

Renault’dan Mercedes gücüne geçiş heyecanlı

Adına sadece bir M eklenmesi, bunu McLaren ’in 2020 F1 otomobilinin bir evrimi olarak ortaya koyuyor; en büyük değişikliği Renault motorundan Mercedes-AMG gücüne geçiş.

McLaren F1’in Teknik Direktörü James Key, “MCL35M tasarımının temel unsurlarından biri, Woking’deki ekipten ve Mercedes’teki meslektaşlarımızdan önemli ölçüde çaba sarf eden Mercedes-AMG güç ünitesinin entegrasyonudur” dedi. “Onaylanmış bir arabaya kurulum için sınırlı kapsamımıza rağmen, ekip, tasarım işimizi optimize etmek için harika bir iş çıkardı.”

AMG motor, tanıdık bir görünümün altına sıkışmış, McLaren, geçen yıl muhtemelen iyi bir şans tılsımı olan papaya turuncusu ve mavinin bambaşka ahengini kullanıyor ve şirket, sekiz yıl sonra ilk kez üretici şampiyonasında üçüncü bitirerek bir podyum elde etti.

Genç İngiliz sürücü Avusturya’daki en hızlı turla başlayan tutarlı bir sezon geçirdi. Yeni takım arkadaşının doldurması gereken büyük boşluklar var. Norris’in Carlos Sainz ile çok güçlü ve uyumlu bir ilişkisi vardı, komik bir ikiliydi! Ama Ricciardo’nun ünlü kocaman gülümsemesi ve daha önceki tecrübeleri kesinlikle takıma hoş bir katkı.

Ricciardo yeni sezonu dört gözle bekliyor!

Gülüşüne kurban olduğumuz Ricciardo, “Geçen Mayıs ayında onayladığımızdan bu yana geçen zamandan sonra nihayet takıma katılmış olmak harika,” diyor. “McLaren son birkaç yıldır harika bir yolda ilerliyor ve ekibin bu olumlu ivmeyi sürdürmesine yardımcı olmayı dört gözle bekliyorum.” şeklinde ekledi.

“Son birkaç haftayı burada, sezonun başlangıcına olabildiğince hazırlıklı olabilmek için takıma tamamen entegre olmak için burada geçiriyorum. Tanıştığım herkesten çok sıcak bir karşılama aldım, gerçek bir birlik duygusu ve fazla heyecan var! “

Norris kendini geliştiriyor!

Norris, “Formula 1’deki üçüncü sezonumdan önce takımla tekrar çalışacağım için gerçekten heyecanlıyım” diye ekliyor. “Arabaya her bindiğimde kendime güvenim ve deneyimimin arttığını hissediyorum ve bu da performansımı yıldan yıla geliştirmeme yardımcı oluyor. Sezon dışı testlere başladığımızda elimden geldiğince keskin olmak için kişisel olarak çok çalıştım ve yakında arabaya binmek için sabırsızlanıyorum.

Geçen yıl yarışamadığı bazı ülkelere geri dönmeyi ve hayranlarıyla buluşmayı sabırsızlıkla beklediğini özellikle dile getiriyor genç İngiliz sürücü Lando Norris.

2021 Formula 1 takvimi

Exit mobile version