Site icon Dijital Tekerlek

Mazda 6 Kuro resmi olarak tanıtıldı

Mazda 6 Kuro resmi olarak tanıtıldı 18

Mazda 6 Kuro özel serisinin sadece 50 sedan ve 50 station wagon modeli İngiltere’de satışa sunulacak. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Mazda sedan ve eklentili Touring modeli ile sunulan; 6 Kuro modeline yeni özel bir sürüm eklemekte. Yeni donanımın İngiltere içerisinde 50’şer adetle sınırlı olacağı belirtilmekte.

Mazda 6 Kuro teknik özellikleri

Modeli motor tarafında 2.0 litrleik Skyactiv-G benzinli motoruna sahip. Bununla birlikte bu motor 163 beygir gücünde. Bu motor Kuro modelinde yer alan tek motor. Fakat bu ünitenin 143 beygirlik versiyonu ve 2.5 litrelik 191 beygirlik versiyonu 6 serisinin diğer modellerinde mevcut.

Modelin tasarım detayları

Markanın sedan ve station wagon modellerine özgü olan bu özel sürümü; yeni bir polimetal gri metalik boya, uyumlu yan aynalar ve siyah cilalı 19″ boyutundaki alaşımlı jantlar ile gelmekte. Bununla birlikte modelin iç kısmında deri malzeme kullanılmakta.

Kuro, Mazda 6 serisinin oldukça dolu olarak nitelendirilen bir hali olarak söylenebilir. Bununla birlikte modelde ısıtmalı direksiyon simidi, anahtarsız giriş, Bose 11 hoparlörlü ses sistemi, geri görüş kamerası ve imzalı LED farlar yer almakta.

2021 yılı için güncellenen Mazda 6 serisinin bir parçası olarak; model kablosuz Apple CarPlay ve Kuro’nun polimetal gri metalik boyasına da sahip.

Son olarak modelin fiyatına baktığımız zaman bizleri; sedan modeli için 29.250 sterlin, station wagon için ise 30.250 sterlin başlangıç fiyatı beklemekte. Modellerin bu ay içerisinde İngiltere Mazda bayilerine gelmesi beklenmekte.

“Hyundai orijinal Pony modelini yeniden icat etti” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version