Site icon Dijital Tekerlek

Maserati yeni MC Edition ile ürün gamını çeşitlendiriyor

Maserati yeni MC Edition ile ürün gamını çeşitlendiriyor 9

Maserati yeni MC Edition varyantları ile Ghibli, Quattroporte ve Levante modelleri için özel versiyonlarını tanıttı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

MC Edition ile birlikte Ghibli, Quattroporte ve Levante SUV modeli yeni boya renkleri ve özel iç detaylara kavuşuyor. Bununla birlikte yeni spesifikasyon markanın “tavizsiz performansı ve yarış ruhunu” yansıtıyor. MC Edition üç modelde de yalnızca V8 varyantlar ile kullanıcılara sunuluyor.

Maserati MC Edition detayları

Renk tarafında tercih edilen sarı ve mavi; Maserati’nin kurulduğu ve otomobil üretmeye devam ettiği İtalya’nın Modena şehrinin resmi renklerinden esinleniyor. Bununla birlikte her iki seçenekte üç farklı katmana sahip. Bu katmanlardan Giallo Corse ışık altında hafif mavi bir renk tonuna, Blue Vittoria ise mat bir yüzeye sahip.

MC Edition ile modeller siyah ayrıntılara, özellikle arka kanatlarda ve B sütunlarında özel rozetlere, mavi fren kaliperlerine ve parlak siyah 21″ boyutunda jantlara kavuşuyor. Bu jant boyutu Levante modelinde 22″ boyutuna yükseliyor.

İç yaşam alanında mavi karbon fiber detaylar, kapılarda ve orta konsolda kullanıcılara sunuluyor. Bununla birlikte model baştan sona mavi ve sarı dikişlere sahip. Ayrıca MC Edition ile modeller, siyah deri detaylara, MC Edition logolara ve kontrast kot eklerine kavuşuyor.

Ses sistemi tarafında ise modellerde “Bowers and Wilkins” surround ses sistemi kullanılıyor. Ayrıca modeller sürüş destek sistemi tarafında da gelişmiş bir paket ile donatılıyor.

Teknik açıdan değişim var mı?

Her üç modelde mekanik tarafta herhangi bir farklılığa sahip değil. Bununla birlikte modellerde 527 beygirlik 3.8 litrelik çift turboşarjlı V8 kullanılmaya devam edilecek. Bu sayede modellerin 0-100 km/s hızlanma süresi aşağıdaki tablo ile paylaşılıyor.

MC Edition0-100 km/s hızlanma süresi
Ghibli4,3 saniye
Quattroporte4,5 saniye
Levante4,1 saniye

Son olarak modellerin fiyatlandırmasına ilişkin herhangi bir resmi bilgi paylaşılmadı. Fakat MC Edition varyantların siparişleri bu ayın sonunda açılacak.

“2023 Alpina B8 Gran Coupe güncelleniyor”

Exit mobile version