Site icon Dijital Tekerlek

Mansory, Audi portföyünü RS7 ile genişletiyor

Mansory, Audi portföyünü RS7 ile genişletiyor 3

Mansory, Audi RS7 modeline hem performans hem de tasarım anlamında yenilikler getirdi. Peki RS7 modeline gelen yenilikler neler?

Mansory Audi RS7 teknik özellikleri

Motor yönetim sistemi için modifiye edilmiş bir ECU ünitesine ek olarak, Mansory geliştirme departmanı ayrıca Audi RS7’nin performansını artırmak için 2 daha büyük turboşarj, yüksek performanslı bir egzoz sistemi ve bir spor hava filtresi ile V8 çift turboyu modifiye etti. Bu yükseltmelerle birlikte otomobil, 780 beygir güce ve 1.000 Nm torkla birlikte 0’dan 100 km/s hıza 3,0 saniye gibi kısa bir sürede ulaşılıyor.

CO2 emisyonları ise (ortalama) 280 g/km, yakıt tüketimi (ortalama): 12,5 l/100km olarak karşımıza çıkıyor.

Mansory Audi RS7 tasarımı

Audi RS7’nin tüm ilave gövde parçaları yüksek kaliteli karbon fiberden yapılmıştır. Böylece yeni ön ve yan etek ek parçalarına ek olarak otomobilin arka kısmındaki ek parçalar da karbondan üretilmiş. Bu karbon bileşenlerin tümü, uzun yıllara dayanan deneyimleri sayesinde yalnızca Mansory mühendislerinin ve tasarımcılarının en yüksek kalite seviyesinde üretebilecekleri şekilde üretildi.

Jant ve lastik kombinasyonu, teknik ve görsel olarak da etkileyici dönüşüme mükemmel şekilde uyuyor. 11×22 inçlik “Y.10” tipi tamamen dövme jantlar, artan gücü yönetmek ve yaysız kütlelerin en aza indirilmesi konusunda da yardımcı oluyor.

Dört tekerlekten çekişli RS7’nin yüksek tutuşunu daha da optimize etmek için her yere 305/25/22 (Continental) boyutlarındaki ultra yüksek performanslı lastikler takılmıştır.

İç mekanda da Mansory tarafından tasarlanan yeni deri ile tamamen yeniden kaplandı. Koltuklar, tüm gösterge paneli ve diğer iç bileşenler, neredeyse bolca deriyle kaplandı, genellikle karbon uygulamalarıyla desteklendi ve seçici olarak yükseltildi. İç kısım istek üzerine tüm renk kombinasyonlarında tedarik edilebilme imkanına sahip.

Exit mobile version