Site icon Dijital Tekerlek

Manhart MHX5 800: Çok güçlü BMW X5 M Competition

BMW X5 M Competition - Manhart MHX5 800

BMW X5 M Competition, yavaş SUV diyebileceğimiz bir şey değil. 4,4 litrelik çift turbo V8 motorundan elde ettiği gücü XDrive AWD sistemi ile tekerleklere iletiyor. BMW X5 M Competition, 617 beygir güç ve 750 Nm tork üreten bir motor ünitesine sahip. Bu devasa motor ile 0’dan 100 km/s hıza 3,8 saniyede ulaşıyor. Ayrıca otomobilin maksimum hızı 285 km/s olarak belirtiliyor. Bu veriler, sıradan bir SUV için fazlasıyla yeterli olmalı. Ancak dünyada Manhart gibi otomobil dönüştürücüler varken, bir Porsche 911 Turbo S bile bazıları için yeterince iyi değildir. Bu, yüksek performanslı SUV’ler için de geçerlidir ve X5 M Competition artık daha güçlü! Manhart’ın son canavarı MHX5 800 ile tanışın.

Yükseltilmiş turboşarjlar, daha büyük bir ara soğutucu ve bir MHtronik ECU ayarı ile Manhart’ın en son modeli, 812 beygir güç ve 1080 Nm tork üretiyor. Bu, bir Dodge Demon’dan bile daha fazla güç ve tork demek. Bu gücün hepsi bir SUV’nin gövdesinde bulunuyor. Tüm bu performansı yönetmeye yardımcı olmak için hızlı sekiz ileri ZF otomatik de yükseltildi. Wuppertal süspansiyon MHX5 800’ü 1,2 inç (3 cm) düşürerek kullanımı daha iyi hale getirdi. Valfli paslanmaz çelik bir egzoz otomobilin sesini artıracak potansiyelde. Ancak içeriden fark edeceğiniz ilk şey, Manhart logosu ve daha büyük vites değiştirme kanatçıkları olan karbon fiber kaplı direksiyon simidi. Kabindeki altın detaylar, dış mekanın siyah ve aureat temasını da birleştirmeye yardımcı oluyor.

Bunlardan bahsetmişken, artık yeni bir karbon ön rüzgarlık, iki parçalı yan etekler ve entegre bir sis lambası ve kademeli egzoz uçlarına sahip bir arka difüzör var. En büyük bireysel vücut modifikasyonu, kaput olsa da karbon fiber ayna kapakları ve 22 inçlik jantlar araca daha agresif bir duruş kazandırıyor. Fiyatlandırma konusunda hiçbir bilgi verilmedi. Ancak Manhart’ın MH4 GTR modeline kıyasla ucuz bir model beklemek hata olur.

2022 BMW M5 CS: En güçlü BMW Sedan tanıtıldı! İşte detayları

Exit mobile version