Site icon Dijital Tekerlek

Manhart dokunuşlu BMW X3 M Competition tanıtıldı!

BMW X3 M Competition modelinin geliştirmeleri ile ortaya çıkan Manhart MHX3 600 resmi olarak tanıtıldı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Geçtiğimiz aylarda makyajlanan X3 M modeli Alman tuner Manhart’ın ellerinde bambaşka bir hale getiriliyor. Bununla birlikte model daha sportif olan tasarımını aynı şekilde performans tarafına da yansıtıyor.

BMW X3 M Competition teknik özellikleri

Motor tarafında bizleri 3.0 litrelik benzinli bir motor bekliyor. Bununla birlikte model MHtronic yardımcı kontrol ünitesi sayesinde standart modele göre; 123 beygir daha güçlü. Ayrıca tork tarafında da model 135Nm değerinde daha fazla tork üretebiliyor. Yani model totalde 626 beygir güce, 785Nm tork değerine sahip.

Performans odaklı model valf kontrolü ve karbon fiber dört çıkışlı egzozu gibi iyileştirmelere sahip. Bununla birlikte model katalitik konvertörler HJS ve isteğe bağlı borular ile özel bir egzoz sistemine sahip.

BMW X3 M Competition tasarımı

Tasarım olarak makyajlı X3 M modelini daha sportif bir hale getiren Manhart, mat koyu mavi kaplama ile modele imzasını atıyor. Bununla birlikte modelin genelinde kullanılan karbon fiber parçalar ile kaslı gövde bir nebze daha önce çıkartılıyor. Bahsettiğimiz bu karbon fiber detaylar; özel kitte, ön ayırıcı kısmında, yan kanatlarda, ayna kapaklarında ve arka difüzörde bizleri bekliyor.

Jant lastik tarafında modelde; ön tarafta 255/35ZR22, arka tarafta ise 295/30ZR22 ölçülerinde performans lastikleriyle sarılı 22″ boyutunda Alpina jant seti kullanılıyor. Ayrıca modelin süspansiyonu daha iyi bir yol tutuşu için H&R yayları ile 30 mm alçaltılıyor.

Peki ya fiyatı?

Manhart, MHX 600 modelini 138.795 Dolarlık fiyat etiketi ile kullanıcılara sunmakta. Bununla birlikte standart X3 M modelinin, 69.900 Dolardan başlayan bir fiyat etiketine sahip olduğunu da belirtmek gerekiyor.

“Yeni 2022 Mercedes-AMG SL resmi olarak tanıtıldı!”

Exit mobile version