Site icon Dijital Tekerlek

Manhart BMW M2, CS modelinden güçlü ve sportif

Manhart BMW M2, CS modelinden güçlü ve sportif 18

Manhart BMW M2 modeli, BMW M2 CS modeline göre oldukça güçlü ve sportif görünmekte. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Alman Tuner Manhart, BMW X5 M, M2 CS, M3 ve M4’ten ekstra performans elde etmekte idi. Bununla birlikte Manhart şimdi de M2 Competition ile uğraşmakta. Ayrıca marka spor coupe’nin yeni bir sınırlı üretim versiyonunu piyasaya sürmekte. Manhart MH2 500 olarak adlandırılan model performans anlamında da oldukça iddialı.

Manhart BMW M2 teknik özellikleri

Standart olarak M2 Competition modelinde 3.0 litrelik ikiz turbo altı silindirlik motor yer almakta. Bununla birlikte model 405 beygir güce, 550 Nm tork değerine sahip.

M2 500 modelinin gücü 518 beygir güce ve 699 Nm tork değerine sahip. Bununla birlikte model M2 CS modelinden daha güçlü hale gelmekte. Ayrıca marka herhangi bir performans zamanlaması yayınlamamakta.

Model ayrıca egzoz tarafında 3.93″ çapında karbon egzoz borularına sahip. Bunula birlikte Manhart yol tutuşunu keskinleştirmek adına yeni süspansiyon bileşenlerine sahip. Ayrıca marka modelin sürüş yüksekliğini de düşürmekte.

Modelin tasarımı

MH2 500 görsel anlamda sportif bir görünüm kazanmakta. Bununla birlikte Manhart yeni bir karbon fiber ön spoyler dudağı, difüzör ve bagaj kapağı spoylerini eklemekte.

Model jant tarafında Gunmetal Grey rengine sahip 20″ boyutunda hafif alaşımlı jantlara sahip. Ayrıca Manhart tarafının yaptığı tasarımların çoğu siyah yoğunluklu olsa dahi; M2 MH2 500 modeli gümüş vurgularına sahip.

Son olarak model yolda oldukça nadir bir görünüme sahip görünmekte. Ayrıca belirtmek gerekir ki modelin fiyatı henüz açıklanmadı.

“Yeni Honda Civic radikal yeni iç tasarıma sahip” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version