Site icon Dijital Tekerlek

Makyajlı Porsche 911 kameralara yakalandı

2023 yılında piyasaya sürülmesi beklenen makyajlı Porsche 911 karlı yollarda test edilirken görüntülendi. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Porsche 911 modelinin 992 nesli için makyajlı bir versiyonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bununla birlikte 2023 yılında piyasaya sürülmesi beklenen otomobilin standart versiyonu ilk kez kış testlerinde görüntüleniyor.

Makyajlı Porsche 911 tasarımı

Görüntülere baktığımızda; mevcut otomobilin tasarımının genel itibariyle korunduğunu söyleyebiliriz. Ön tarafta değişen ızgara düzeni ve yeni entegre LED gündüz farları ilk dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor. Bununla birlikte arka tarafa baktığımızda difüzörün tasarımında değişim olduğunu söylemek mümkün. Ayrıca modelin jant tasarımları ve renk seçenekleri tarafında da yeni seçeneklere kavuşması bekleniyor.

İç yaşam alanında makyajlı versiyonun, mevcut otomobille aynı kuruluma sahip olması bekleniyor. Yani modelde Porsche tarafının en yeni PCM 6.0 bilgi-eğlence sistemi kullanılmaya devam edilecek.

Göstergeler tarafında modelin Taycan modelinde gördüğümüz tamamen dijital gösterge paneline sahip olması da oldukça yüksek ihtimal. Ancak mevcut modelde bulunan ikonik analog devir sayacının korunması da kullanıcılar için sürpriz olmaz.

Porsche, 911 modelinin süspansiyon ve direksiyon kurulumunu bir önceki nesil ile büyük oranda geliştirmişti. Bu nedenle makyajlı modelde köklü değişiklikler yerine; ayarlamalar ve revize edilmiş yeni bir şasi ayarı görmemiz oldukça yüksek ihtimal.

Son olarak modelin güç aktarma organları tarafında makyajlı model ile hibrit bir seçeneğinde ürün yelpazesine dahil olması bekleniyor. Bununla birlikte modelin şanzıman tarafında kullanılan sekiz vitesli PDK şanzımanın değişmesi ise pek olası görülmüyor.

“Yeni Porsche 911 ‘Safari’ kameralara yakalandı”

Exit mobile version