Site icon Dijital Tekerlek

Makyajlı BMW iX3 lansman öncesinde görüntülendi

Makyajlı BMW iX3 lansman öncesinde görüntülendi 6

Makyajlanan BMW iX3 modeli 2022 resmi lansmanı öncesinde görüntülendi. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

BMW tarafında X3 serisin yenilenmesinin ardından aynı seride yer alan iX3 modeline gözler dikildi. Bununla birlikte model aldığı yenilikler ile birlikte resmi lansman öncesinde görüntülendi.

Makyajlı BMW iX3 tasarımı

Güncellenen modele baktığımız vakit bizleri yüz germe revizyonları bekliyor. Bununla birlikte modelin ön tarafında bir gündüz farı imzasına sahip yeni LED farlar ile birlikte ekstra havalandırma deliklerine sahip yeni tampon dikkatleri çekiyor.

BMW ayrıca iX3’ün makyajlanan modeldeki bazı ayırt edici mavi vurguların kaldırılması düşünülüyor. Bununla birlikte mevcut otomobilin yan etek kaplaması, difüzör kanatları bu modelde kaldırılmış görünüyor. Bu sayede model daha derli toplu bir tasarıma kavuşuyor.

Arka tarafa baktığımızda bizleri daha yumuşak bir tasarım bekliyor. Bununla birlikte bu tasarım arka lambaların güncellenen imzalı eklentisi ile birleşiyor.

Beklentiler modelin teknik açıdan herhangi bir güncelleme almayacağı yönünde. Çünkü marka halihazırda en yeni EV sürüş sistemini kullanıyor. Bu sistem ile birlikte model 282 beygir güce ve 80 kWh değerinde bataryaya sahip. Ayrıca modelin 0-100 km/s hızlanma süresi 6.8 saniye.

Son olarak BMW iX3 modelinin 150 kW DC hızlı şarj desteğine sahip olacak. Bu sayede model yarım saatte sıfırdan yüzde seksen seviyelerinde şarj olabilecek.

“Volkswagen saatlik otonom sürüş hizmeti ile geliyor” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version