Site icon Dijital Tekerlek

Makyajlı BMW 1 Serisi kameralara yakalandı

2023 makyajlı BMW 1 Serisi stil değişiklikleri ve yeni detaylar ile beraber kamuflajlı olarak görüntülendi. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

2023 yılında tanıtılması beklenen güncel 1 Serisi resmi lansman öncesinde kameralara yakalandı. Bununla birlikte yoğun kamuflaj ile görüntülenen modelin, oldukça kapsamlı bir güncellemeye tabii tutulması bekleniyor.

Makyajlı BMW 1 Serisi tasarımı

Model, yeni 1 Serisi ile gördüğümüz genel tasarımı sürdürmeye devam ederken; markanın kapsamlı güncellemeler ile 1 Serisine yeni bir nefes katmayı hedeflediği düşünülüyor. Bununla birlikte modelin; daha büyük bir ızgaraya ve daha agresif görünen hava girişlerine sahip bir ön uç profile sahip olması bekleniyor. Ayrıca bu güncellemeler ile model, ikinci nesil 2 Serisi Active Tourer modeliyle benzer bir görünüme sahip olacak.

Tasarım tarafında 2 Serisi Active Tourer modeli ile olması hedeflenen benzerliğin teknik tarafta da desteklenmesi bekleniyor. Bununla birlikte modlein plug-in hibrit güç aktarma organına kavuşması oldukça yüksek ihtimal. Ayrıca 1 Serisi ürün yelpazesi X1’deki 10kWh pil destekli kuruluma dayalı bir plug-in hibrit motor seçeneğini içerek şekilde genişletilebilir. Yeni güç aktarma organları seçenekleri ile 1 Serisi motor yelpazesinde benzinli ve dizel motor seçeneklerinin yanına hibrit kurulum da eklenecek.

Son olarak iç yaşam alanında üçüncü nesil 1 Serisi, navigasyonlu 10,25″ boyutundaki bilgi-eğlence ekranı ve tamamen dijital gösterge kümesi ile standart olarak oldukça teknolojik olarak kullanıcılara sunulmuştu. Tam olarak bu noktada markanın iDrive sistemine eklenen küçük güncellemelere açık bir şekilde devam etmesi bekleniyor.

“Toyota doğa dostu hibritleri ile satış rekorları kırıyor”

Exit mobile version