Site icon Dijital Tekerlek

Makyajlı Audi e-tron resmi lansman öncesinde görüntülendi

Makyajlı Audi e-tron modeli özellikle bel altında sahip olduğu kamuflajları ile kameralara yakalandı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

2018 yılında piyasaya sürülen elektrikli SUV Audi tarafının ilk elektrikli otomobillerinden biriydi. Bununla birlikte gelişen ve alternatiflerin çoğaldığı segmenti içerisinde model; iyileştirmeler ile sahip olduğu pazar payını geliştirmeyi hedefliyor.

Makyajlı Audi e-tron tasarımı

Dış tasarımda modelin sahip olduğu kamuflajlar ile oldukça kapsamlı bir yenileme görmemiz mümkün görünüyor. İlk bakışta kamuflajlı modelde yeni ön tampon, yenilenen farlar, yeni yan etekler ve yeniden tasarlanan arka kısım dikkatleri çekiyor. Bununla birlikte bu değişikliklerin yeni stoplar ile süslenmesi de oldukça yüksek ihtimal.

İç yaşam alanı ile ilgili herhangi bir bilgiye sahip olmasak da; beklentiler çok fazla değişikliğin olmayacağı yönünde. Yani model yakın zamanda makyajlanan Audi A8 modeli ile benzer bir üç ekranlı kuruluma sahip olacak. Bununla birlikte yazılım tarafında yapılacak iyileştirmeler ile modelin daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunması bekleniyor.

Peki ya teknik özellikleri?

Halihazırda giriş seviyesinde 71 kWh pil takımına ve 309 beygirlik güç aktarma organına sahip olan modelin; ufak güncellemeler haricinde herhangi bir büyük yeniliğe sahip olması beklenmiyor. Bununla birlikte en üst seviyede halihazırda sunulan; 95 kWh pil takımı ve 402 beygirlik güç aktarma organının aynı şekilde sunulmaya devam edilmesi oldukça yüksek ihtimal. Yani modelin teknik tarafta herhangi bir büyük yeniliğe kavuşması beklenmiyor.

Son olarak makyajlı Audi e-tron modeli ile ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Modelin tüm detaylarına yapılacak resmi tanıtım ile ulaşmamız mümkün olacak.

“Uçan otomobil: Renault AIR4!”

Exit mobile version