Site icon Dijital Tekerlek

Makyajlı 2022 Rolls-Royce Phantom görüntülendi

Makyajlı 2022 Rolls-Royce Phantom güncelleme öncesinde Almanya’da test halindeyken kameralara yakalandı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Rolls-Royce, amiral gemisi Phantom modeli için bir dizi güncelleme üzerinde çalışıyor. Bununla birlikte model bu güncellemelerin test aşamasında ufak kamuflajlar altında kameralara yakalanıyor.

Makyajlı 2022 Rolls-Royce Phantom tasarımı

İlk etapta görsellere baktığımızda; farların ve krom radyatör ızgarasının kamuflaj ile kaplı olması gözlerden kaçmıyor. Yüksek ihtimalle bu noktalarda bazı tasarımsal değişiklikler bizleri bekliyor. Bununla birlikte mevcut modelde bulunan LED lazer ışık teknolojisi, yenilenen farlarda da kullanılmaya devam edilecek. Izgara tarafında ise boyut olarak fark görülmezken kamuflaj ile nasıl bir detayın gizlendiği merak konusu. Bu noktada ise akıllara Ghost modelinde gördüğümüz aydınlatmalı ızgara güncellemesi geliyor.

Jant tarafında mevcut modelde gördüğümüz jantlar bizleri bekliyor. Ancak makyaj operasyonu ile birlikte jant tarafında da yeni bir tasarım ile karşılaşma ihtimalimizde oldukça yüksek.

Arka kısımda spesifik olarak bir değişim görünmese dahi; yeniden tasarlanan stoplar ile arka tarafta da değişime gidilme ihtimali mevcut.

İç yaşam alanı tarafında Phantom mevcut model ile aynı hiper lüks kabinini korumaya devam edecek. Bununla birlikte kişiselleştirme kapsamına eklenecek yeni döşeme seçenekleri ile iç yaşam alanında da ufak güncellemeler görmemiz mümkün. BMW mülkiyeti altında üretilen her Rolls-Royce iDrive bilgi-eğlence sistemi ile donatılıyor. Tam olarak bu noktada yeni Phantom modelinde iDrive 8 yazılımını çalıştıran daha büyük bir ekran görme ihtimalimiz mevcut.

Güç aktarma organları değişecek mi?

Halihazırda modelde kullanılan 563 beygirlik 6.75 litrelik çift turboşarjlı v12 motorun, makyajlı Phantom ile de kullanılmaya devam edilmesi bekleniyor. Bununla birlikte model gücünü yola 8 vitesli otomatik şanzımanı aracılığıyla aktarmaya yüksek ihtimalle devam edecek.

“TOGG sedan modeli ilk kez Las Vegas’ta sergileniyor!”

Exit mobile version