Site icon Dijital Tekerlek

Makyajlı 2022 BMW 8 Serisi Gran Coupe görüntülendi

Makyajlı 2022 BMW 8 Serisi Gran Coupe test halindeyken kamuflajlı olarak kameralara yakalandı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Alman otomobil üreticisi makyajlı 8 Serisi Gran Coupe modelinin testlerine devam ediyor. Bununla birlikte model, tasarım tarafında alacağı bazı güncellemeler ile gelecek yıl satışa sunulacak.

Prototip üzerinde bulunan kamuflaj nedeniyle tasarım tarafında yorumlarımız biraz kısıtlı olsa dahi; oldukça sevilen modelin tasarım tarafında bir takım yenilikler ile buluşacağını bilmek oldukça heyecan verici.

Makyajlı 2022 BMW 8 Serisi Gran Coupe tasarımı

Yenilikler tarafında kamuflaja rağmen dikkatleri çeken; yeni ön tampon, yeniden tasarlanan farlar ve ufak farklılıklara sahip bir arka difüzör bizleri bekliyor. Bununla birlikte modelin stop lambaları tarafında da 4 Serisinde gördüğümüz U şeklindeki tasarım kullanıcılara sunulacak.

İç yaşam alanı ile ilgili herhangi bir görüntü henüz mevcut olmasa dahi; iç tarafta büyük bir değişiklik beklenmiyor. Mevcut 12.3″ boyutundaki dijital gösterge paneli ve 10.25” boyutundaki bilgi-eğlence sistemine sahip kurulumun modelde kullanılmaya devam edilmesi bekleniyor. Fakat teknoloji tarafında yenilik olarak markanın iDrive yazılımının en son sürümünün modelde yer alması planlanıyor. Ayrıca bu sürüm ile modelin kablosuz güncelleme desteğine de sahip olacağını belirtmek gerekiyor.

Peki ya teknik özellikleri?

Güç aktarma organları tarafında modelin mevcut motor yelpazesi ile yola devam etmesi bekleniyor. Bununla birlikte 840i versiyonunda 335 beygirlik turboşarjlı 3.0 litrelik motor sunulmaya devam edilecek. Dizel tarafta bulunan 840d versiyonu ise yoluna 316 beygirlik 3.0 litrelik dizel motor ile devam edecek. M8 katili olarak nitelendirilen M850i tarafında ise 523 beygirlik 4.4 litrelik V8 motor kullanıcılara sunulacak. Ayrıca modelin üç farklı motor seçeneğinde de güç, standart olarak sekiz ileri otomatik şanzıman ile yola aktarılacak.

“Yeni 2022 Mercedes-Benz C-Serisi Türkiye’de satışa hazır!”

Exit mobile version