Site icon Dijital Tekerlek

Makyajlanan Skoda Scala kameralara yakalandı

2023 yılında tanıtılması beklenen makyajlı Skoda Scala test esnasında görüntülendi. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Hatchback C segmenti içerisinde oldukça sevilen Scala modeli makyajlanmaya hazırlanıyor. Bununla birlikte ön ve arka kısmında yoğum kamuflaj ile görüntülenen modelin detaylarının, 2023 yılında resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Makyajlı Skoda Scala tasarımı

Görsellere baktığımız vakit dikkatleri; yeni dikey girişlere sahip ön tampon ile güncellenen LED farlar çekiyor. Ayrıca arka tarafta değişen stop tasarımı ile yeniden tasarlanan arka tasarım bizleri bekliyor.

İç tarafta halihazırda bulunan 8″ ve 9.2″ boyutundaki bilgi-eğlence sistemlerinin korunması bekleniyor. Fakat standart olarak modelde bulunan 6.5″ boyutundaki ekran opsiyonu devre dışı bırakılabilir.

Teknik özellikleri değişecek mi?

Motor serisinin değişmesi beklenmezken; yeni nesil modelin 94 beygirlik 1.0 ve 148 beygirlik 1.5 litrelik benzinli motorlar ile sunulması bekleniyor. MQB A0 platformu üzerine inşa edilen modelin makyajlı halinde de hibrit güç aktarma organlarına sahip olması beklenmiyor.

Dizel olarak kullanıcılara sunulan 114 beygir gücündeki, 1.6 litrelik dört silindirli motorun ise; manuel veya otomatik şanzıman ile kullanıcılara sunulmaya devam edilmesi oldukça muhtemel.

“Ora Cat 01 satışa sunulmaya hazırlanıyor” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version