Site icon Dijital Tekerlek

Makyajlanan 2022 Lamborghini Urus kameralara yakalandı

Makyajlanan 2022 Lamborghini Urus kameralara yakalandı 3

2022 Lamborghini Urus aldığı makyaj ile birlikte test esnasında görüntülendi. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Lamborghini tarafının ilk çıktığı günden beri oldukça sevilen modeli; Urus aldığı yeni tasarım detayları ile güncelleniyor. Bununla birlikte marka sevenlerini heyecanlandırmakta.

2022 Lamborghini Urus tasarımı

Modelin ön tarafına baktığımızda tamponun eski çatal şekline benzeyen girişlerinin daha basit çıtalarla değiştiğini görmekteyiz. Bununla birlikte modelin radyatör ızgarasında da yenilikler göze çarpıyor.

Makyajlı modelin arka tarafına göz attığımız vakit yeni arka difüzörün; eski modele göre biraz farklı bir tasarıma sahip olduğu dikkat çekiyor. Ayrıca model arka egzozların üzerinde yeni bir ızgaraya da sahip. Arka tekerlek kemerlerinin arkasında yeni bir çift havalandırma deliği mevcut. Modelin egzozundaki daha büyük olan kaplamalar ise dikkat çekiyor.

Güncellenen modelin iç mekanı ile ilgili herhangi bir bilgi mevcut değil. Fakat beklentiler yeni koltuklar, ince ayarlı bir spor direksiyon simidi ve güncellenen bir bilgi-eğlence sistemi yönünde. Bununla birlikte elbette ki model alacağı yeniliklerin ücretini başlangıç fiyatının üzerine ekleyecektir.

Lamborghini Urus modelinin elektrifikasyona uğrayıp uğramayacağı konusu ise halen net değil. Fakat modelin ilk plug-in hibrit aracını 2023 yılından önce göremeyeceğiz.

Model platform tarafında Porsche Cayenne modeli ile aynı platformu kullanırken; motor tarafında da Cayenne Turbo S E-Hybrid modelin kullanılan 4.0 litrelik V8 motoru kullanacak. Bu sistem modele 671 beygir güç, 900 Nm tork değeri sunabilecek.

Son olarak mevcut olan 650 beygirlik 4.0 litrelik V8 motor modelde kullanılmaya devam edilecek. Fakat motorun performansının arttırılıp arttırılmayacağı henüz belli değil.

“Ford Mustang Mach-E yeni kablosuz güncellemeyi aldı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version