Site icon Dijital Tekerlek

Lüks sedan 2022 Rolls-Royce Phantom Series II gösterildi

2022 Rolls-Royce Phantom modelinin yenilenen versiyonu Series II gösterildi. Detaylara gelin beraber göz atalım.

Yapılan yenilikler ile beraber genel hatları korunan Phantom, teknolojileri ve lüks detayları içeren güncellemeleri ile kullanıcılara sunulmaya hazırlanıyor. Tasarım tarafında oldukça kısıtlı değişimlere sahip olan model; heybetli duruşunu korumaya devam ediyor.

2022 Rolls-Royce Phantom tasarımı

Modelin dış tasarımına baktığımızda dikey desteklerin üzerine yerleştirilen farlar, yeni bir krom şerit ile tamamlanıyor. Bununla birlikte yenilenen burun tasarımı ile dikey ızgara tasarımı bizleri bekliyor. Genel anlamda değişmeyen dış tasarım ile beraber model, standart ve uzun dingil mesafesi seçenekleri ile satışa sunulmaya devam ediliyor. Ancak jant tarafında yeni seçenekler ile kullanıcılara yeni opsiyonlar sunuluyor. 3D frezelenmiş paslanmaz çelik tasarımına sahip olan jant tasarımları, kısmen parlatılan kaplama ile tamamlanıyor. Ayrıca jant tarafında sunulan 1920’lerin retro “disk çark” tasarımı, cilalı çelik veya siyah cilalı olarak tercih edilebiliyor.

Karartılan krom ızgara çerçevesi ile beraber siyah motor kaputu dizginleri ve çerçevelerde kullanılan dış detaylar sayesinde modelin güncel versiyon olduğunu anlamak mümkün. Bununla birlikte Rolls-Royce yaptığı değişikliklerin en büyük kaynağının yapılan geri dönüşler olduğunu da özellikle belirtiyor.

İç yaşam alanında da birçok detay korunuyor. Ancak iç yaşam alanında sunulan “Whispers” özel üye uygulaması isimli yeni bir özellik kullanıcılara tanıtıldı. Bununla birlikte Rolls-Royce Connected ismi verilen yeni sistem, navigasyon sistemine uzaktan bağlanma veya aracın konumunu görme gibi birçok işlevi akıllı telefon üzerinden sunabiliyor. Ayrıca Mk8 Phantom Series II versiyonunun gelişine özel olarak Phanton Platino isminde içi ve dışı platin metalden ilham alan özel bir versiyon kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca özel dokunuşlar arasında kumaş arka koltuklar ve 3D baskılı seramik süslemeler bulunuyor.

Son olarak modelin teknik tarafında herhangi bir yenilik bulunmuyor. Modelde 6.75 litrelik V12 kullanılmaya devam ederken; model 563 beygir güç üretebiliyor. Şanzıman tarafında ise sekiz vitesli otomatik şanzıman bizleri bekliyor.

“Brabus 900 XLP ortaya çıktı”

Exit mobile version