Site icon Dijital Tekerlek

Lotus Advanced Performance bölümü kuruldu

Lotus, Lotus Advanced Performance isimli özel operasyonlar bölümünü kurduğunu resmi olarak duyurdu. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

İngiliz otomobil üreticisi; kurulan bölümün ilk projesinin Can-Am yarış arabası konseptinde olacağını paylaşılan teaser görüntüsü ile açıklıyor. Bununla birlikte elektrifikasyon tarafında da attığı adımlar ile dikkatleri çeken Lotus; yeni bölümü ile spor otomobil üreticisi kimliğini bir adım öteye taşımayı hedefliyor.

Yeni kurulan bölüm Aston Martin tarafından ayrılıp Lotus tarafına katılan Simon Lane tarafından yönetilecek. Bununla birlikte yeni kurulan bölüme ilişkin henüz bir çok belirsizlik mevcut. Lotus tarafı bölüm aracılığıyla yeni hizmetlerin kullanıcılara sunulacağını ifade ediyor. Son yıllarda kişiselleştirilmiş otomobillere, aksesuarlara artan ilgiyle birlikte bu hizmetin; yarış odaklı otomobiller veya özel kişiselleştirme işlemlerine yönelik olması bekleniyor. Ayrıca bu hizmetin sosyal etkinlikler ile de desteklenmesi başka bir seçenek.

Son olarak Lotus Advanced Performance sorumlusu Simon Lane yeni departman ile ilgili olarak aşağıdaki ifadeleri kullandı:

“Her zaman bir Lotus hayranı oldum ve bu şu anda otomotiv endüstrisindeki en heyecan verici rollerden biri olmalı. Boş bir kağıt ve dünyanın en iddialı otomobil markasında tamamen yeni bir bölüm başlatma fırsatı.” 

“LAP ekibi ve benim, benzersiz deneyimler ve koleksiyon fırsatları arayanlar için genç ve yaşlı Lotus hayranları için çok geniş bir çekiciliğe sahip harika ve gerçekten yenilikçi fikirlere sahibiz.”

“Uçan araba Jetson ONE yeni videosu ile karşımızda”

Exit mobile version