Site icon Dijital Tekerlek

Lexus ES makyajı Şangay Otomobil Fuarı’nda duyuruldu

Lexus ES makyajı Şangay Otomobil Fuarı'nda duyuruldu 29

Lexus ES modeli aldığı ince stil ayarları ve daha fazla güvenlik teknolojisi ile birlikte ekstra konfora kavuşmakta. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Lexus tarafı Şangay Otomobil Fuarı’nda Mercedes-Benz E-Serisi rakibi ES modelinin aldığı yenilikleri tanıtmakta. Marka yeniliklerin modele daha sessiz ve daha rahat performansı amacına sahip olduğunu belirtmekte.

2021 Lexus ES neler değişti ?

Modelin tasarımına bakacak olursak öncelikle ızgara tasarımı ve yeni farlar dikkatleri çekmekte. Güncellenen ES modeli 17″ ila 19″ arasında değişen yeni tekerlek tasarımlarına sahip. Bununla birlikte modele gelen daha kişiselleştirme özellikleri ile birlikte model çok farklı kombinasyonlara sahip. Örnek vermek gerekirse; farklı döşeme tonları, farklı iç renk kombinasyonları ve ceviz kaplama döşeme seçenekleri gibi; yeni eklentiler model ile sunulabilecek.

Lexus konfor, incelik ve dinamik yeteneği arttırmak için arka süspansiyonların sağlamlığını arttırmakta. Bu sayede model yüksek hızlı manevralarda daha keskin tepkiler verebilmekte. Ayrıca uyarlanabilir değişken süspansiyonlu F Sport modelleri; bu özellikleri daha da iyileştirmek için yeni bir aktüatör ve farklı iç aksamlara da sahip.

Model güvenlik sistemleri tarafında da Lexus Güvenlik Sistemi +2,5 seviyesine standart olarak sahip. Bununla birlikte modelde Çarpışma Öncesi Sistem (PCS) ve acil durum direksiyon yardım işlevi gibi bir çok sürüş güvenliğine yönelik teknoloji bulunmakta.

Model ES350 F Sport versiyonu ile birlikte Sport+ ve Custom Drive modlarını içeren yeni bir Dinamik Yol Tutuş Paketini de kullanıcılara sunmakta. Ayrıca model optimize edilen fren teknolojisi ile birlikte modeli oldukça güzel bir şekilde de dengelemekte.

Son olarak marka modellerin fiyatını henüz açıklamamakta. Bununla birlikte modellerin 2021 sonbaharında bayilere gelmesi beklenmekte.

“2022 BMW X1 Nurburgring’de görüntülendi” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version