Site icon Dijital Tekerlek

Lewis Hamilton ve Mercedes, Laureus Ödüllerine Aday Gösterildi!

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton ve Mercedes ödüllere doymuyor. Geçen yıl gösterdikleri başarıların ardından bu yıl da bazı ödüllere layık görülecek olan Lewis Hamilton ve Mercedes, Laureus Ödüllerine Aday Gösterildi! Aday gösterilenlerin geçen yılki başarısından ötürü aday gösterildikleri apaçık bellidir.

Lewis Hamilton, 2019 yılında altıncı Formula 1 şampiyonluğunu kazanmış ve tarihin en çok şampiyonluk olan iki isminden biri olmuştur. Diğer tarafta bulunan Mercedes de arka arkaya altıncı şampiyonluğunu yakaladı ve iki şampiyona da birden arka arkaya altıncı şampiyonluğunu yakalayarak bu alanda rekor kırmıştı. Kırdıkları rekor sonucu Laureus Ödüllerine aday gösterilen Hamilton ve Mercedes kariyerlerini artıracaklar gibi gözüküyor.

Kırdıkları rekorların ardından Laureus Ödüllerine aday gösterilen Mercedes ve Hamilton, alacağı ödüllere Şubat ayında sahip olacak gibi gözüküyor. Ödüllerin ne olduğu konusunda herhangi bir açıklama yapılmasa da alınacak ödüllerden sonra ödül alacak kişinin ya da firmanın başarı kazanacağı aşikardır.

Hem Mercedes Hem Hamilton Aday Gösterildi!

Tüm bu başarıların ardından Hem Mercedes hem de Lewis Hamilton, Laureus Ödüllerine aday gösterildi.

Hamilton “Yılın Sporcusu” alanında aday gösterilirken burada karşısında Eliud Kipchoge, Lionel Messi, Mart Marquez, Tiger Woods ve Rafael Nadal yer alacaktır. Karşısındaki adaylar dünya geneli Başarılı futbolcuları arasında yer almakta.

Diğer tarafta yer alan Mercedes de “Yılın Takımı” kategorisinde aday gösterildi. Burada karşısında Liverpool FC, Güney Afrika Rugby Union, İspanya basketbol takımı, Toronto Raptors ve Amerika kadın futbol takımı yer alacak. Her ne kadar Mercedes yılın takımı kategorisinde aday gösterilse de rakip takımlar çok güçlü gözüküyor.

Ödülleri kazananlar 17 Şubat’ta Berlin’de belli olacak. Ödülü kazananlar belli olduktan sonra hangi firmanın daha kaliteli olduğu net bir şekilde belli olacak gibi gözüküyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Lewis Hamilton’dan Çok Önemli Açıklamalar!

Exit mobile version