Site icon Dijital Tekerlek

LEVC e-Camper modeli her geçen gün detaylanıyor

LEVC e-Camper modeli her geçen gün detaylanıyor 6

Londra’nın en çok taksi üreten şirketi LEVC(London Electric Vehicle Company) tarafından; LEVC e-Camper modelinin bu yılın sonlarında satışa sunulması planlanıyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Geely tarafının sahip olduğu otomobil üreticisi, yaklaşan e-Camper modellerini her geçen gün detaylandırıyor. Bununla birlikte markanın planları modelin bu yılın sonlarına doğru satışa sunma doğrultusunda. Modelin hedefi, pandemi sonrasında seyahatler için kullanılan araç olmak. Model arka yan camları ve açılır bir tavanı benimsemekte.

LEVC e-Camper teknik özellikleri

Modelin teknik özellikleri henüz resmi olarak açıklanmasa dahi; modelin bir çok alanda tasarlanırken baz aldığı VN5 modeli ile aynı güç aktarma organlarına sahip olması bekleniyor. Bununla birlikte model 1.5 litrelik benzinli bir motor ile; 31 kWh değerinde pil paketi ile çalışan arkaya monte bir elektrik motoruna sahip olabilir.

Marka pek fazla ayrıntıya değinmezken, minibüsün “sahiplerinin şarj altyapısının olmadığı veya sınırlı olduğu yerlerde, dövülmüş pistten çıkmaların izin veren” menzili uzatılan bir güç aktarma organına sahip olacağı doğrulandı. Bununla birlikte model; 98 kilometre yalnızca EV menzile ve toplada 489 kilometre menzili kullanıcılara vaat ediyor.

LEVC CEO’su Joerg Hofmann model ile ilgili olarak şu cümleleri kullanmakta;

“Karavan pazarı hızla büyüyor ve bu araçların kıyı ve kırsal maceralar için kullanılmasına rağmen… benzinli veya dizel motorlar.” Bu cümlesiyle birlikte büyük bir çelişki olduğuna değinen Hofmann modeli “mükemmel çözüm” olarak nitelendiriyor.

Son olarak LEVC e-Camper modelinin bu yılın sonlarında; 62.250 Sterlin-73.000 Sterlin aralığında bir fiyat etiketi ile piyasaya sunulması bekleniyor.

“2021 Ferrari 296 GTB modeli piyasaya sürüldü” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version