Site icon Dijital Tekerlek

Lando Norris Ağzından Kaçırdı!

Lando Norris Ağzından Kaçırdı! 1

Formula 1’de 2018 sezonundan itibaren hızlı bir çıkış yakalayan Mclaren F1 takımının genç sürücüsü Lando Norris, geçen hafta Mclaren takımının Youtube’da canlı yayın yaptığı sırada 2020 sezonunun Formula 1 aracının tanıtım tarihini ağzından kaçırdı.

Norris, Mclaren Teknoloji Merkezi’nde ekibin yeni araç hakkında konuştuğu sırada konuşmaya dahil oldu. Canlı yayın esnasında kameraman, görüntüyü Mclaren’in eşsiz turuncu rengine çevirdi. Görüntüde  2020 model Mclaren F1 aracı tabiri caizse MCL35 aracı “Gizli” yazan amblem arkasında duruyordu.

Lando Norris konuşmadan sonra kamera karşısında çalışanlara MCL35’in tanıtım tarihinin ne zaman olacağını sordu ve kendi, cevabını 13 Şubat olarak verdi. Söylediği anda Youtube’da yayınlanan canlı yayın sona erdirildi. Formula 1 dünyası bu canlı yayın sonrasında ikiye ayrıldı: Bu olay kurgu mu? Yoksa gerçek mi?

Birkaç saat sonra Mclaren F1 takımı sosyal medya hesaplarından Formula 1 aracı MCL35’in lansman tarihinin 13 Şubat olacağını doğrulayan bir yazı yayınladı. 

Exit mobile version