Site icon Dijital Tekerlek

Land Rover yeni MY23 Defender ile özel Discovery versiyonunu piyasaya sürdü

Land Rover, yeni sınırlı sayıda olan Discovery ve yeni MY23 Defender ile ürün gamını güncelliyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Yeni Land Rover Discovery Metropolitan Edition

Kendine özgü farklı stil özelliği ve yüksek donanım seviyesi ile kullanıcılara sunulan özel versiyon; 73.250 Sterlin değerinden başlayan bir fiyatlandırmaya sahip. Bununla birlikte model R-Dynamics HSE spesifikasyonlarına dayanıyor. Modelin 22″ boyutunda olan elmas tornalı alaşımlı jantları, yeni gümüş tampon ekleri, gizlilik camı ve sürgülü panoramik tavanı oldukça şık bir görünüyor.

Alıcılara sunulan head-up display, ısıtmalı direksiyon simidi, kablosuz akıllı telefon şarj cihazı, dört bölgeli klima kontrolü ve iç soğutma kutusu gibi özellikler modelde bulunurken; ön panelde de titanyum bir kaplama bizleri bekliyor.

Yeni gelen özel versiyon ile Discovery ailesinin tamamında da bazı değişiklikler mevcut. Artık R-Dynamic paket ile alınan modeller standart olarak parlak siyah bir tavana sahip. Bununla birlikte tüm Discovery modellerinde; 2,5 mikrona kadar partikülleri filtreleyebilen gelişmiş Kabin Hava Arıtma sistemi mevcut.

Yeni Defender MY23

2022 yılında çıkacak olan versiyon, genişletilen opsiyon listesi ve yeni teknolojileri ile dikkatleri çekmeyi hedefliyor. Bununla birlikte iç tarafta bizler yeni 11,4″ boyutunda Pivi Pro bilgi-eğlence sistemi standart olarak bekliyor. Defender Hard Top serisindeki D200’ün üzerinde konumlandırılan D250 48 volt hafif hibrit dizel motoruyla sunuluyor. Turboşarjlı 3.0 litrelik motor ile model 247 beygir güç, 600Nm tork üretebiliyor.

Opsiyon listesinde; 20″ boyutundaki alaşımlı jantlar, LED farlar, anahtarsız giriş ve kör nokta asistanı gibi özellikler yer alıyor. İç tarafta ise kolçaklı bir orta konsol, Meridian ses sistemi ve 12 yönlü elektrikli ayarlanabilen, ısıtmalı ön koltuklar bizleri bekliyor.

Son olarak yeni motor ve donanım seçenekleri ile model; 48.390 Sterlin değerinde bir başlangıç fiyatına sahip.

“2022 Honda Monkey geri dönüyor!”

Exit mobile version