Site icon Dijital Tekerlek

Land Rover Merkalıları, James Bond’a Teşekkür Borçlu 😊

Land Rover Merkalıları, James Bond'a Teşekkür Borçlu 😊 3

Bond serisinin yeni “No Time to Die” filminin setinde 2020  Land Rover Defender’in fotoğrafları ortaya çıktı. Geçtiğimiz şubat ayında modelin bir kısmı gözükse de kamuflajlı bir şekilde test ediliyordu.

 “Shedlocktwothousand” adlı bir Instagram kullanıcısı  bir fotoğraf paylaştı. Bu fotoğrafta Steven, boşta duran bir Land Rover Defender’ı görüntüleyerek bu görüntünün yeni Bond filmi olan ‘No Time To Die’ setinde çekildiğini belirtti.

Yeni arazi canavarının arka kısmı hariç genel tasarımını artık biliyoruz.

Dijital Tekerlek | Instagram

Yeni Defender’a ilk baktığımızda o eski Defender’ların kutumsu gövde yapısıyla yeni Range Rover modellerinin modern tasarım unsurlarını birleştirdiğini görüyoruz.

2020 Land Rover Defender’ın ön yüzünde düz bir kaput, dikdörtgen benzeri köşeli far yapısı, küçük yatay ızgara ve hava girişleri ile karşılaşıyoruz. Yandan geriye doğru baktığımızda da dümdüz bir tavan, kaslı çamurluklar ve Alpine pencereleri dikkatimizi çekmiş oluyor.

Ayrıca yeni Defender’ın yerden yüksekliği de oldukça fazla.

Defender 110, Yıl Sonuna Kadar Satışa Çıkacak Mı Merak Konusu

2020 Land Rover Defender’ın 90110 ve 130 isimli versiyonlarla satılacağı açıklanmıştı.  Bunlardan ilk satışa çıkacak olanı Defender 110 olacak. Yıl sonuna doğru satışa sunulması bekleniyor.

Teknik özelliklerine ise bakacak olursak;

Yeni Defender’ın kaputu altında üç dizel ve iki benzinli seçenek olacak. Dizel kanadında 197 ve 237 beygirlik 2.0 litre dört silindirli motorla 296 beygirlik 3.0 litre altı silindirli ünite bulunacak.

Benzin tarafında 296 beygirlik 2.0 litre ve 395 beygirlik 3.0 litre altı silindirli motorlar tercih olarak sunulacak. Ayrıca 400 beygirlik plug-in hybrid versiyonu da olacak.

2020 Defender’ın resmi olarak 10 Eylül’de Frankfurt Araba Fuarı’nda tanıtılacak.

Exit mobile version