Site icon Dijital Tekerlek

Land Rover Defender V8 Bond Edition “No Time To Die” filmini işaret ediyor

Yeni James Bond filmi olan “No Time To Die” vizyona girmeden önce; Land Rover Defender V8 Bond Edition tanıtıldı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Dünya çapında 300 adet üretilecek olan özel model 25. Bond filmine özel olarak tanıtıldı. Bununla birlikte model Black Pack versiyonunu ile birlikte; bu ay içerisinde vizyona girecek olan filmi yansıtan bir çok detayı bünyesinde barındırıyor.

Land Rover Defender V8 Bond Edition tasarımı

Modelin hem üç kapılı 90, hem de daha uzun dingil mesafeli beş kapılı 110 formu mevcut. Bununla birlikte model normal V8 Defender modelinden ayrılan birkaç önemli detaya sahip. Bu detaylardan en çok dikkat çekeni belki de; 22″ boyutundaki Gloss Black rengindeki jantları ve Xenon Blue ön fren kaliperleri. Ayrıca modelde “Defender 007” arka amblemi, “007” lambaları ve aydınlatmalı “007” kapı eşiği plakaları mevcut.

Modelin tutma kolunda yer alan SV Bespoke logoları ve “One of 300” gravürü detayları ile birlikte; özel bir sürüm olduğu direkt olarak anlaşılabiliyor.

Teknik özellikleri

Yakın zamanda tanıtılan Defender V8 modeline dayanan modelde; 5.0 litrelik, süper şarjlı bir benzinli motor yer alıyor. Bununla birlikte model 518 beygir güce, 625Nm tork değerine sahip. Bu güç ile birlikte modelin 0-100 km/s hızlanma süresi yalnızca 5.2 saniye seviyesinde.

Elbette modelin Defender V8 modeline dayanıyor olması kullanım esnasında kendini direkt olarak belli edecektir. Fakat modelin gerek tasarımı, gerek gücü ile James Bond filmine son derece yakıştığını özellikle belirtmek gerek.

Son olarak modelin kısa formu 105.395 Sterlin fiyat etiketine sahip. Uzun formu ise 108.040 Sterlin değerinde.

“Audi A8 modelinin geleceği; Audi Grandsphere konsepti tanıtıldı!” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version