Site icon Dijital Tekerlek

Land Rover Defender modeline Chelsea Truck Company dokunuşları

Yeni Land Rover Defender, Chelsea Truck Company ellerinde yeniden şekilleniyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Chelsea Truck Company, “Defender Wide Body” isimli özelleştirmeyi hem üç kapılı hem de beş kapılı model için İngiltere pazarında 109.999 sterlinlik başlangıç fiyat etiketiyle kullanıcılara sunuluyor.

Chelsea Land Rover Defender tasarımı

Modelin tasarımına baktığımızda; karbon fiber ön ve arka kanatları, özel ızgarası, çamurlukları, üç parçalı ön tampon spoyleri, siyah yan basamakları ve siyah far çerçeveleri modelin tasarımını baştan aşağıya yeniliyor diyebiliriz. Bununla birlikte Chelsea Truck Company tarafının kurucusu Afzal Kahn’dan ilham alınan değişiklikler ile oluşturulan stil paketi ile; Chelsea Truck Company jant kapakları ve dört çıkışlı paslanmaz çelik egzoz sistemi gibi özel detaylarda kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca firma yenilenen tasarımın “orijinal aracın klasik aerodinamik tasarımını tamamladığını” iddia ediyor.

Daha büyük boyutlarda olan Defender 110 modelinde “Volcanic Rock Satin”, daha küçük boyutlara sahip olan Defender 90 modelinde ise “Satin Black” dış cephe boyası kullanılıyor. Bununla birlikte modellerin iç yaşam alanına baktığımızda; 110 tarafında  Burnt Orange kapitone koltuklar, 90 tarafında ise kırmızı deri koltuklar kullanılıyor.

Müşteriler her iki tasarıma da benzinli veya dizel motor ile ulaşabiliyor. Ayrıca müşterilerin istekleri doğrultusunda; renkli arka cam, 360 derecelik kamera, panoramik açılır tavan, klima kontrolü ve ısıtmalı koltuklar gibi fabrikasyon opsiyon listesi özel tasarım ile birlikte tercih edilebiliyor.

Fiyat listesi

Fiyat konusunda İngiltere pazarını baz aldığımızda; Land Rover tarafından satın almak istendiğinde, Defender 110 yaklaşık 50.000 sterlinlik bir fiyat etiketine sahip. Chelsea Truck Company tarafından yapılan işlemler ile modelin başlangıç fiyatı 109.999 sterlin seviyesine yükseliyor. Defender 90 tarafında ise direkt Land Rover tarafından satın alınması halinde model yaklaşık olarak 35.000 sterlinlik bir fiyat etiketine sahip. Chelsea Truck Company tarafından yapılan işlemler ile Defender 90’ın başlangıç fiyatı ise 114.999 sterlin seviyesine yükseliyor.

“Yeni Skoda Enyaq iV Coupe resmi olarak tanıtıldı!”

Exit mobile version