Site icon Dijital Tekerlek

Lamborghini Huracan Evo modeli sanatçı Troilo ellerinde

İtalyan sanatçı Paolo Troilo, Lamborghini Huracan Evo modelini bambaşka bir hale getiriyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Troilo ve sanatsal dokunuşları ile Huracan Evo oldukça sanatsal bir hale geliyor. Yaptığı çalışmalarda fırça yerine direkt olarak elini kullanmasıyla bilinen İtalyan sanatçı; oldukça heyecan veren modeli daha da anlamlı bir hale getiriyor.

Lamborghini Huracan Evo özel tasarımı

İnsan ve boğa arasında bir etkileşime sahip olan tasarım, modeli oldukça agresif bir görünüme kavuşturuyor. Halihazırda oldukça keskin, köşeli ve agresif bir tasarıma sahip olan model; gerçekten daha fazla ne olabilir sorusuna oldukça güzel bir şekilde cevap verebiliyor.

Yanlarda bulunan detaylar bedenin atletik gövdesini gösteriyor. Bu detayların arkaya doğru uzanması ile ivmelenme ve hızlanma özelliklerine değinilebiliyor. Bununla birlikte ön tarafa baktığımızda; direkt olarak boğa boynuzundan ilham alan sıkılı yumruklara sahip bir çift kol bizleri bekliyor. Arka tarafta ise Minotaur detayı bizleri bekliyor.

Lamborghini’nin Pazarlama Direktörü Christian Mastro özel tasarım ile ilgili olarak şu ifadeleri kullanıyor;

“Paolo Troilo ve onun sanatsal dışavurumculuğu ile tanışmak ilham vericiydi.”

“Şirketimizde sanata ve onun her zaman arabalarımızı etkileme biçimine alışkınız.”

Huracan Evo modelinde 5.2 litrelik V10 motor yer alıyor. Bununla birlikte model 631 beygir güç, 600Nm tork üretebiliyor. Modelin 0-100 km/s hızlanma süresi ise 2.9 saniye seviyesinde.

Son olarak model, 13 Kasım’a kadar Milano’daki Palazzo Serbelloni’de meraklılarını bekliyor.

“Sıradışı polis arabası: Citroen Ami!”

Exit mobile version